Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Kooky


Kooky är sexårige Ondras bäste vän, men nu ska han slängas ut. Kooky är nämligen ett mjukdjur med stoppning av träull som inte är bra för Ondras astma. I en blandning av spelfilm, stop motion och dockanimation tar Oscarsvinnaren Jan Sverák med oss på ett äventyr i naturen. Kooky rymmer från soptippen och hamnar i skogen där han blir en slagpåse i rivaliteten mellan olika krafter.


Originaltitel Kuky se vrací
Regissör Jan Sverák
Manus Jan Sverák
Genre Familjefilm, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Petr Ctvrtnícek (röst), Oldrich Kaiser (röst), Pavel Liska (röst), Jirí Machácek (röst), Zdenek Sverák (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 61
Filmnummer 86792

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ShenLong
2015-02-07
bryr mig inte sådär story wise, den var söt och extremt snygg
Zarquon
2012-08-09
Ser ju smått fantastisk ut i sina stunder. Grym produktionsdesign, ingen plastig och artificiell CGI här inte utan figurerna och miljöerna känns organiska och levande. Handlingen är okej, men inget man inte sett förr i många barnfilmer. Förutom en oväntad referens till sex som man nog inte hade sett i en amerikansk barnfilm. :P Kunde varit nästan helt utan ramberättelsen om den sjuke pojken faktiskt, det är ju de små fantasifigurerna som är coola. Den engelska dubbningen var inget vidare, rekommenderar att man letar upp originalspråksversionen. Stark trea!