nya casino utan svensk licens

Korpens skugga

När Trausti återvänder till Island blir han genast indragen i en familjefejd över en strandad val. Hans mor, som är familjeöverhuvudet, blir dödligt sårad och Grim dödar Erikur - den andre klanens ledare. Isold, dotter till Erikur, tar då över faderns roll i klanen. Trausti och Isold är attraherade av varandra, men Isold är bortlovad till Hjørleifur - son till Islands mäktige ärkebiskop. Men Isold har en plan...

2023-01-09
Samma känsla och samma karga miljöer och tid som i den lite bättre Korpen Flyger. Här blir det fort rörigt, grötigt och inte speciellt intressant. Synd på fantastisk scenografi.
2019-08-05
Jösses, kan bara hålla med Filmfantast86, riktigt kass film...
Jamesa
2017-03-04
Precis som första filmen är fantastisk så har alltid denna varit den vuxna storebrodern.
Necross
2016-05-08
Helt sjukt att en film med så bra handling kan vara så uselt genomförd. Jag fattar varenda plottwist, men det är som om en talanglös 13-åring regisserat.
MrPraline
2015-01-14
Inte alls lika bra som ettan, manuset är verkligen inget vidare. Den där otroligt tråkiga romansen förstör ju filmen och så värst spännande blir det aldrig heller. Första filme känns mer som en actionfilm och den här är mer ett drama. Jag gillar dock att man fortsätter ha den där mörka och skitiga känslan. Helgi Skúlason äger verkligen sin roll, han kan verkligen se skrämmande ut med sin stirrande blick. 2/5
Raimo_1985
2014-06-17
Först tyckte jag inte den var lika bra som Korpen Flyger men sedan så växer den och blir minst lika bra! Lika grym känsla, men kanske också mer grymheter och barbari.
SID6581
2014-02-02
musiken är lite märklig ibland (80-talstrummor) och vissa scener lite flamsigt regisserade, men bortser man från detta är det nog den mest imponerande av de tre vikingafilmerna Gunnlaugsson gjorde enligt mig.
Ful_fisk
2013-09-27
Rörig uppföljare till mästerverket Korpen flyger som dock storymässigt här helt och hållet fristående. Storyn är mer komplex och skildrar kontrasterna i övergången mellan asatron och kristendomen. Dessvärre är det skumt berättat och helt enkelt inte lika bra som ettan. Reine Brynolfsson spelar för övrigt huvudrollen, och ja, han talar isländska. En film med sina stunder och en intressant story, men som inte riktigt funkar. Balanserade mellan en tvåa och trea, men det får bli tvåan, tyvärr.
thebully
2013-08-04
Meningslös och ointressant
Podpolkovnik
2012-04-28
Om inledningen var urusel så är detta inte mycket bättre. Isländsk smörja utan botten eller intressant dramaturgi. Skräp!