Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Krut, kulor och kärlek


En man får stora problem när han söker sina rötter.


Originaltitel Our Hospitality
Regissör John G Blystone, Buster Keaton
Manus Joseph A Mitchell, Jean C Havez, Clyde Bruckman
Genre Stumfilm, Komedi, Familjefilm, 20-tal
Skådespelare Buster Keaton, Joe Keaton, Joe Roberts, Kitty Bradbury, Ralph Bushman, Craig Ward, Natalie Talmadge, Buster Keaton Jr, Edward Coxen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 370
Filmnummer 12827

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


CarloMarx
2020-02-01
För stuntbaserad för min smak, många scener tillför ingenting förutom action och handlingen blir helt underordnad dessa scener. Hade varit bättre om allt stunt och alla ”sälja biobiljett”-scener hade plockats bort och det blivit en gripande (om än ej så originell) Romeo & Julia-berättelse på amerikansk mark.

2016-01-20
Underholdene og intelligent film. Fine stuntet. +3.
myslas
2016-01-06
Själva tågresan som tar upp tjugo minuter i början av filmen är nog bland det tråkigaste jag sett Keaton i. Men andra halvan i filmen är väldigt bra, stuntet vid vattenfallet är helt sjukt bra. Svårt att sätta högre betyg dock då en så stor del av filmen inte är särskilt bra.
Redwood
2015-07-28
För tankarna till sommarteater; doft av hägg och syren, nykokt kaffe, bin som surrar, heja på någon bekant i publiken, sorlet på läktaren innan pjäsen börjar.
Barneyk
2015-03-02
Den börjar ganska segt men trevligt, den tar sig dock allt mer och det blir både väldigt kul och väldigt fartfyllt och avslutas fantastiskt. Sen är Buster en så fantastiskt ansiktsskådis och med små grimaser och miner berättar han bitvis så mycket! Räcker dock bara till en ganska stark trea, men det är inte illa det!
Gordyal
2014-08-22
Första fyrtiofem är rätt så träliga. Visst, trevligt och snyggt, men ändå mest intetsägande. Sedan blir det bättre, och sista kvarten är total Keaton - jävlar i min lilla låda! (7/15)
NtoNW
2011-07-29
Gillar Keaton, så jag ger den en fyra, trots en svag början. Buster gör framförallt tågresan till en upplevelse, han måste verkligen gilla tåg och de fantastiska gags de kan ge upphov till. Missa inte akrobatiken vid vattenfallet. Keaton var verkligen en våghals utöver det vanliga.
kakbakarn
2010-12-20
Trivsam om än inte hejdlöst rolig. Eftersom den var relativt segdragen i början hann man tappa lite intresse när allting väl hände på slutet. Men klart godkänd ändå.
sunvalley
2010-12-09
För få skrattillfällen och (den väldigt lovande) historien används inte till fullo. Men det är ju Buster! Jag blir glad varje gång jag ser hans nuna.
kaj08
2010-11-08
En rolig stumfilm som innehåller en ganska så innehållsrik handling med tanke på sin ålder. Buster Keaton spelar en 21-åring som reser hem till sin barndomsby för att ta hand om ett arv. Där hamnar han mitt i en gammal fejd mellan 2 familjer som han inte har varit delaktig i sedan tidigare. Det roligaste inslaget i filmen är tågresan från New York till sin barndomsby. Det är även bra kvalitet på filmen, trots att den är så gammal vilket är ett extra plus.
Visa äldre kommentarer »