Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Kubo och de två strängarna


Kubo lever ett tyst och stilla liv i en by vid kusten, men plötsligt dyker en ande från det förflutna upp och vänder hans liv upp och ner genom att återuppliva en urgammal vendetta.


Originaltitel Kubo and the Two Strings
Regissör Travis Knight (II)
Manus Chris Butler, Marc Haimes
Genre Animerad, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Art Parkinson (röst), Charlize Theron (röst), Matthew McConaughey (röst), Rooney Mara (röst), Ralph Fiennes (röst), Cary-Hiroyuki Tagawa (röst), George Takei (röst), Brenda Vaccaro (röst), Meyrick Murphy (röst), Minae Noji (röst), Laura Miro (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 597
Filmnummer 120191

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2024-02-13
Ful och träig. Men Spektors Beatles-cover i eftertexterna var fin.
92axha10
2019-06-19
Bra, välanimerad och kreativ film. Underhållning för hela familjen
dafreakish
2018-08-05
Fantastiskt vacker historia om Kubo, gjord i gammal hederlig stop-motion. Men det härliga tempo som byggs upp förvandlas tyvärr mot slutet till lite för mycket action. Dock en mycket stark trea.
ninjataxen
2018-06-26
Se den, om bara för produktionen!
Kurosawafan
2017-10-14
vacker, lite tunn men i slut'ndan bra och underhållande, svag svag 4a
PSH-BOZO
2017-10-10
Ytan är starkare än storyn. Just ytan är dock så otroligt tilltalande och estetiskt vacker. Det här är en fröjd för ögat, inget tvivel om den saken. Jag är nöjd med filmen och fick en trevlig upplevelse. Visst finns det några långsammare paritet i filmen, men det stör mig inte nämnvärt. På det stora hela är det här en riktigt bra animerad film.
arruba
2017-08-11
Jag hade verkligen velat se en Zeldafilm som är skapat på ett liknande sätt som Kubo. Filmen i sig är bitvis riktigt cool men är också bitvis ganska så intetsägande. Underhåller oavsett.
Barneyk
2017-04-27
Väldigt bra, mycket snyggt gjort och det är en lekfull och fantasifull estetik över den. Tycker vissa stora moment faller lite platt men överlag dras jag med och mot slutet blir jag också rörd. Fyran är inte direkt stark men ändå känns en trea allt för snålt. Mysig, underhållande och fin.
2004Orre
2017-03-09
Börjar tyst och tråkig men senare i berättelse blir den bättre.
jingoo
2017-03-04
Laika gör snygga filmer men med för svaga berättelser. Vanligtvis brukar de ha en väldigt bra build-up men ha svårt med sista akten. Så är det också här där sista tredjedelen av filmen kollapsar i sömnig action blandad med översentimental blablabla...
Visa äldre kommentarer »