Kung Fu Panda 2
En ny skurk har dykt upp med ett mystiskt supervapen som hotar Kina och själva existensen av Kung Fu. Nu måste Po och hans vänner försvara allt de känner till - men först måste Po möta sitt länge glömda förflutna, vilket leder hela gänget ut på en spännande resa.

Originaltitel | Kung Fu Panda 2 |
Alternativ titel | Kung Fu Panda 2 - 3D |
Regissör | Jennifer Yuh Nelson |
Manus | Jonathan Aibel, Glenn Berger |
Genre | Komedi, Animerad, Familjefilm, Action, Äventyr, 2010-tal |
Skådespelare | Angelina Jolie (röst), Seth Rogen (röst), Jackie Chan (röst), Gary Oldman (röst), Jack Black (röst), Dustin Hoffman (röst), David Cross (röst), Lucy Liu (röst), Michelle Yeoh (röst), Danny McBride (röst), James Hong (röst), Jean-Claude Van Damme (röst) |
Så var då ytterligare en dos av den välvilliga och väldigt säljbara Kung Fu pandan Po oss serverade. Fast denna gång och i denna version dock med en såväl alltför ihåligt ytlig och enkel his... Läs mer »
Kung Fu Panda 2 är en animerad film som handlar om pandan Po och hans vänner. Den utspelar sig i Kina där drakkrigaren Po övar Kung Fu och försöker lära sig att uppnå inre frid. När det b... Läs mer »
Dravel!!!
Så snygg!
Bättre story och bättre skurk än 1:an. Det filmen dock saknar som 1.an har är stundvis väldigt rolig humor. Jag skrattade bara 2 till 3 gånger jämfört med 1:an där jag stundvis skrattade hysteriskt. Väldigt bra animationer och musik som i 1:an. Överlag är filmen lite bättre än 1:an
Mysig, men inte som första.
Väldigt mycket ögongodis i den här filmen men även handlingen är betydligt bättre än i föregångaren. Det är synd att actionscenerna allt för ofta överskuggar storyn. Men allt som allt är det en rätt bra film.
Ettan var rolig och underhållande, men den här var motsatsen - tråkig och dålig.
Förvånansvärt bra skurk, tycker jag faktiskt. Personligen tyckte jag att storyn lämnade lite att önska, men nog för en 3a, tack vare just skurken, kan det få bli!
Jag säger som jag sa tidigare, oftast blir ju överviktiga vita/svarta män väldigt förtrycka i filmer, men här blir en sån man faktiskt hyllad och det är så bra att man på något sätt drar fram det positiva i det hela, för det är det man ska göra, det är så man får vänner. Så det blir en till solklar 4'a för Jack Blacks fladdriga mage.
Nej, inte särskilt rolig alls och saknar mycket av charmen från första filmen. Väldigt lättglömd, även fast påfågeln var en bra skurk. (5/15)
Precis som den första filmen, så är även denna helt okej.