Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Kungen av Atlantis


Sedan barndomen har den ansvarsfulle Samuel ensam varit förälder åt sin egen pappa. När Cleo kommer in i hans liv väcks ett hopp om frigörelse och att få leva ett eget liv. Men kärleken och medberoendet till sin excentriske pappa håller honom fast. Baserad på en sann historia.


Originaltitel Kungen av Atlantis
Alternativ titel The King of Atlantis
Regissör Marina Nyström, Soni Jörgensen
Manus Simon Settergren, Ursula Fogelström
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Simon Settergren, Philip Zandén, Happy Jankell, Katarina Ewerlöf, Anki Larsson, Isabelle Kyed, Christopher Lehmann, Anna Grönberg, Inga Landgré, Ursula Fogelström, Bersabell Melles, Margareta Pettersson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 37
Filmnummer 127678

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


idaho1981
2022-06-21
Fin och välspelad film. Dock är manuset inte tillräckligt stark, det blir lite samma scen som upprepas och det blir ensidigt.
KyLLo
2021-08-03
Handlingen har jag sett många gånger förut i bättre tappningar. Det första jag slogs av var att Happy Jankell verkar ha mognat både som människa och skådis på bara några år. Jag har nog sett henne i ett tiotal filmer. Hon känns tryggare i den här rollen och som att hon tar jobbet mer seriöst än för några år sedan. Hon kan mycket väl vara faktorn som räddar tvåan.
StureStenhög
2021-07-18
Det här är väl mer den sortens dålig film som Sverige brukade göra snarare än den sortens dåliga film som Sverige vanligtvis gör numera, vad man nu ska dra för slutsatser av det. Det är iaf svårt att tänka sig en mer klichéfylld film. Skådespeleriet är rakt igenom uselt, dialogen är otroligt stolpig, och humorn är pinsamt fantasilös. Huvudpersonen är dessutom en väldigt trist kille, medan tjejen är rakt igenom en filmkonstruktion. Nog finns det något värt att berätta i botten här, men det duger inte ifall man inte kan göra det bättre än så här
myslas
2020-06-12
Man vill ju gilla det här mer med tanke på ämnet men det blir väldigt repetitivt, ungefär samma scen om och om igen.