Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Kurt blir elak


Detta är historien om Kurt. Han är truckförare. Kurt har varit truckförare i många år. Nästan ända sedan han var liten. Han har en fin truck som han är mycket stolt över, och som han tvättar varje söndag. Förutom trucken har Kurt mustasch, tre barn och en fru att han älskar väldigt mycket. En dag flyttar Dr Petter in i grannskapet. Dr Petter har mycket pengar och är oerhört viktig, åtminstone säger han själv att han är det. En dag säger Dr Petter till Kurt att doktorer är viktigare än truckförare. Kurt får dåligt självförtroende, det får även hans mustasch. Tillsammans med sin son Bud gör Kurt allt för att bli viktig, men allt går fel och Kurt blir elak...


Originaltitel Kurt blir grusom
Regissör Rasmus A Sivertsen
Manus Per Schreiner, Karsten Fullu
Genre Animerad, Familjefilm, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Atle Antonsen (röst), Kristin Skogheim (röst), Aksel Hennie (röst), Jon Øigarden (röst), Anders Bye (röst), Pernille Sørensen (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 83

Recensioner

Skapad 2019-10-01 av pooptroop
Filmen är baserad på den underbara norska författaren Erlend Loes bok med samma namn. Dock har jag inte läst den än, men kommer inom kort bege mig till biblioteket för att låna mig ett exemplar...   Läs mer »

Kommentarer

ouimadame
2009-12-18
nja, för "barnslig" tyvärr :/
ppeetteerr
2009-09-29
Mycket synd på en helt ok bok. Varför tillåter Erland Loe att hans böcker blir så dålig film? Det var samma sak med Tatt av kvinnen.
svart_mjölk
2009-07-20
böckerna är, som i alla fall, mycket bättre. men ändå ganska sevärd.
Klonkan
2009-03-14
Trodde den skulle vara lite mer vuxenanpassad, som Torkel i Knipa.