Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

The Woman


När en framgångsrik advokat fångar och försöker att "civilisera" den sista kvarvarande medlemmen i en våldsam klan som har strövat omkring på den nordöstra kusten i årtionden, sätter han sin familjs liv i fara.


Originaltitel The Woman
Regissör Lucky McKee
Manus Lucky McKee, Jack Ketchum
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Carlee Baker, Marcia Bennett, Angela Bettis, Sean Bridgers, Lauren Ashley Carter, Pollyanna McIntosh, Tommy Nelson, Zach Rand
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 574
Filmnummer 90570

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av rikirock
Hon är den enda överlevande medlemmen av en våldsam klan som har strukit omkring på USA:s nordöstra kust i årtionden. När hennes sista släkting dödas i en strid med polisen lämnas hon ensam,...   Läs mer »

Kommentarer


Barneyk
2021-05-26
Väldigt speciell på många sätt, stämningen och hus musiken läggs på är väldigt eget. Jag tycker inte poängerna träffar direkt klockrent men dom är rätt intressanta att se och filmen lyckas vara underhållande hela vägen igenom. En slät trea.
Engravadlax
2020-08-01
Kan inte sätta fingret på om det är manus, skådespel, skådespelarregi eller alltihop som brister här, men väldigt mycket om inte all dialog låter artificiell och forcerad, och karaktärerna beter sig ungefär lika rimligt som de i Tommy Wiseaus The Room.
kontorshunden
2015-07-03
Skruvad, intressant och spännande. Mycket bättre än vad jag vågat hoppats på!
Tatty
2015-04-06
Riktig brutal och vidrig film. Och hemsk och grymt.
DanjelFalck
2014-08-17
Ganska obehagligt hur det manliga könet porträtteras i denna skitfilm.
Gordyal
2014-06-06
Den här filmen hade kunnat vara hur bra som helst, och jag menar verkligen hur bra som helst. Grundidén är lysande men dessvärre nöjde sig Lucky McKee med det. Antingen så hade han osedvanligt bråttom med att gå från ax till limpa, eller så är han en höna blindare än Stevie Wonder, men som ändå råkat hitta ett korn. Oavsett vilket så är slutresultatet ojämnt som fan. Det finns ju en stämning, ett obehag, ett budskap, vilket man kan ana i stora delar av filmen. Sedan finns det osannolikheter, plotholes och billiga nödlösningar som ligger på Troma-nivå. Allt som allt landar det på en svag trea. (7/15)
swampblues
2013-12-25
Jag trodde att det skulle vara en film om en kvinna som terroriserade en familj.Men det var en film om en familj som med fadern i spetsen terroriserade en stackars kvinna. Bitvis mycket bra film,som man hade kunnat gjort så mycket mer med.Tyvärr följdes inte alla trådar upp,och den slutade lite plumt.
Terran
2013-12-07
Inte alls särskilt mycket äckel och gore, inte det minsta läskig och inte särskilt obehaglig heller. Helt ok skådespeleri men pappa-karaktären har en sett hundra gånger förut, dock så finns det väl en viss originalitet i handlingen som jag ändå gillar. Tror att det här hade kunnat vara något med rätt människor bakom och framför kameran, en stark tvåa för all girl power och bra slut.
eraserheead
2013-10-28
Jag vet inte vad jag hade förväntat mig, men inte fan trodde jag att det skulle sluta med en fyra. Helt fantastisk film. Känner mig nästan lite chockad över vad jag precis suttit och tittat på, The woman är inte som någon annan film jag tidigare sett! Kan mycket väl hända att jag höjer betyget när jag fått smälta den lite.
ROCK0N
2013-08-10
Väldigt udda, märklig och störd film. Rätt genomgående obehaglig!
Visa äldre kommentarer »