Kvinnor som älskar

Det är 1920-tal i England och de unga systrarna Brangwen kämpar för sin rätt att få älska, åtrå och känna passion. Ursula är lärarinna i sin lilla hemby medan Gudrun går på konstskola i London och lever ett bohemiskt och utmanande liv. Baserad på D H Lawrences två böcker "Regnbågen" och "Kvinnor som älska".

Originaltitel Women in Love
Regissör Miranda Bowen
Manus William Ivory
Genre Drama, Mini-serie, 2010-tal
Skådespelare Rory Kinnear, Rachael Stirling, Joseph Mawle, Olivia Grant, Rosamund Pike, Patrick Lyster, Grant Swanby, Ben Daniels, James Alexander

gubbenviktor
2013-03-26
Nej. Den var inte särskilt bra. Den tog ju slut innan det hann bli någonting av det. När jag sett första skivan väntade jag att lovefilm skulle skicka skiva nr 2. När den inte kom kollade jag upp det och blev varse att det inte FINNS någon skiva nr 2. Den slutar alltså så här abrupt! Mitt i tomma intet! Sen hade jag ju gjort misstaget och trott att detta skulle vara ett romantiskt kostymdrama som typ Jane Austen eller Wives and Daughters. Det var det inte. Deppigt var det. Och inte romantiskt.
Avatard
2011-06-26
Riktigt bra serie på två delar! Mycket sevärd!
ekmanälskaren
2011-06-18
Stark och orädd skildring av kärlek och sexualitet.