La Casa 3 - Ghosthouse

En grupp unga människor fascineras av mystiska saker som händer i ett gammalt ruckel på landsbygden. Alltför sent upptäcker de vad en mordisk spökclown kan ställa till med...

Originaltitel La Casa 3 - Ghosthouse
Alternativ titel Ghosthouse
Regissör Umberto Lenzi
Manus Sheila Goldberg, Cinthia McGavin, Umberto Lenzi
Genre 80-tal, Skräck
Skådespelare Lara Wendel, Greg Scott, Mary Sellers, Ron Houck, Martin Jay, Kate Silver, Donald O'Brien, Kristen Fougerousse

schramm
2020-07-01
sett om eländet! från 1/5 till 3/5 på bara några år. fördel är om du är full och ser den med någon likasinad (hello tinder!)
amam
2016-07-22
Svag tvåa. Lågbudget, stereotypa karaktärer och dåliga skådisar. Det är knappt att den orkar till tvåan i betyg.
niebaotan
2015-12-02
Inte fullt sa usel som jag vantat mig. Ar ju harligt trashig atminstone i dess forsta skede. Men det blir snabbt traligt och oinspirerande. Under de sista 30 minuterna kunde jag inte halla intresset uppe lange. Men betyg 2 for ett fatal trevliga mordscener och nagra ofrivilliga skratt.
2013-09-12
Lenzi, här som Humphrey Humbert brer på med allsköns tokiga grejer. Osammanhängande så det räcker och här finns spöken, illusioner, en mordisk mentalpatient, en elak clown och flygande saker. Korkat så det räcker, men rätt underhållande om man är på humör.
kardell
2012-10-22
Yes!!
Gakidou
2012-05-05
Ganska charmig låglågbudgetfilm, med okej effekter. Är inget stort fan av dålig film, men den här var rätt ösig fram till den utdragna sista halvtimmen. Lenzi kan bättre, men också mycket sämre.
schramm
2008-03-17
Ännu en sen 80-tals besvikelse av Humphrey Humbert! Kunde ha varit små läskig om inte soundtracket hade haft tre låtar + att de flesta scener var så sjukt utdragna.
RokkeR
2007-05-04
Kass, kass, kass! Se den absolut inte - Tro mig, jag älskar B-skräck, men detta suger!
Rubbermonster
2006-09-10
Äh, fin liten exploitationrulle. Det görs inga sådana här underbara små rullar längre... den tiden är över... *snyft*
precineadd
2006-04-06