Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

La vie privée


Sofiane, en ung fransman med nordafrikanskt påbrå, åker på besök till Vie privée, en stor och avskild villa där han har tillbringat sin barndom. Här återser han husets excentriske ägare, den pillemarisk och på mer än ett sätt flyktige Mellifond - som faktiskt behärskar konststycket att bara försvinna mellan varven - och möter den egendomlige författaren Vaudrey, som egentligen låter sin identiske dubbelgångare skriva åt honom.


Originaltitel La vie privée
Alternativ titel The Private Life
Regissör Zina Modiano
Manus Mehdi Ben Attia, Henry James, Zina Modiano
Genre 2000-tal
Skådespelare Darry Cowl, Ouassini Embarek, Marie Modiano, Claire Nadeau, Aurélien Recoing, Marilyne Canto, Jean-Christophe Bouvet, Edouard Baer
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 9
Filmnummer 49606

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


parnasso
2007-01-30
Om man förväntar sig en historia från A till B blir man besviken - här erbjuds man snarare en miljö, en atmosfär och ett temperament. Filmen har genomgående en lätt absurd och magisk stämning. Visst kunde man gjort mer utifrån materialet men ett extra plus för ambitionerna.
whitesugar
2007-01-27
Jag såg den också nyss på filmfestivalen. Jag anser att man gick därifrån med en massa obesvarade frågor. Sure, duktiga skådisar men ah..
Solers
2007-01-27
Precis sett den på Göteborg filmfestival. Bra skådisar, bra manus, bra allt förutom att det egentligen inte fanns någon riktig poäng. Den rekommenderas dock. Går två gånger till på filmfestivalen: I morgon söndag och i övermorgon måndag!