Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Land of the Dead


Romeros fjärde installation i zombieserien. Zombies har tagit över världen och en grupp människor befinner sig plötsligt instängda i en stad. Det enda som skiljer dem från zombierna är en stor mur som går runt staden.


Originaltitel Land of the Dead
Alternativ titel George Romero's Land of the Dead
Regissör George A Romero
Manus George A Romero
Genre 2000-tal, Action, Drama, Skräck, Thriller
Skådespelare John Leguizamo, Dennis Hopper, Simon Baker (I), Eugene Clark, Asia Argento, Robert Joy, Tony Nappo, Krista Bridges, Jennifer Baxter, Pedro Miguel Arce, Jason Gautreau, Joanne Boland, Sasha Roiz
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4374
Filmnummer 29837

Recensioner

Skapad 2005-11-29 av
Att zombies inte dör så lätt vet väl de flesta vid det här laget. Men intresset för levande döda tycks heller inte vilja gå i graven. Efter filmer som ”28 dagar senare”, ”Resident Evil” oc...   Läs mer »

Skapad 2005-10-12 av paycheck
Världen har nästan helt tagits över av zombies. Människor i New York kämpar för att överleva. Många tar plats i den kända byggnaden i staden där en man styr. Ett gäng är ute och möter zom...   Läs mer »

Skapad 2005-09-10 av
Människorna har samlat sig bakom skydd i en storstad, där de rika ledarna bor i skyskraporna och resten av folket får leva på gatan. Samtidigt börjar zombierna utveckla deras tankesätt och best...   Läs mer »

Kommentarer

dudson
2019-08-17
Trevlig & slafsig zombie pärla. Gore scenerna är fan riktigt schyssta. Sen passar herr Leguizamo perfekt i sin kaxiga dryga roll#) Vad Hopper gjorde här kan man verkligen undra då han verkligen underpresterar. Är verkligen inge större fan av denna genre men ibland blir man positivt överaskad"
Filmfantast86
2017-10-22
helkass
Stygga-Vargen
2017-10-21
Slutet kunde ha varit lite bättre men annars är den här filmen faktiskt väldigt bra.
Zarquon
2017-09-24
En massa schyssta praktiska blod-och-slafs-effekter, några sunkiga digitala effekter, roliga karaktärer, precis lagom halv-B skådespel, några originella och småintressanta idéer för genren, och exakt lagom lång. Funkar för mig!
Solidus
2015-07-12
Det är ironiskt att gudfadern av modern zombiefilm har skapat en film som känns väldigt medioker. Karaktärerna är ointressanta och hela filmen kännas som en stor axelryckning. Det finns några element som som ligger till filmens fördel, som te.x. uppdelningen av rika och fattiga, men det fråntar inte att detta är en svag uppföljare till Romeros zombietrilogi. Helt ok, men ej mer än så.
Krille80
2014-11-20
Tack vare "The Walking Dead" har zombiegenren fått ett uppsving igen. Denna film fortsätter dock att vara dålig. 1+
Punkliv
2014-07-17
Svag trea. Förstår inte vad folk klagar så mycket på. Visst, det är CGI som jag inte gillar i zombiefilmer, och slutet är dåligt. Men vägen dit är bra. Helt klart en bra zombiefilm.
silvertrain
2014-06-30
En rätt bra film. Va ett tag som jag såg denna dock. Men jag minns att jag gillade den. Gillar mest zombiefilmer efter att ha vuxit upp med Resident Evil. En trea.
LacombeLucien
2014-05-28
Nej.
Valarn
2014-04-05
stabil 2a