Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Land of the Lost


Rick Marshall är en paleontolog som råkar falla igenom till en annan dimension tillsammans med sin brittiska kollega Holly och slusken Will, när Rick testar sin takyonförstärkare. I en främmande dimension full av dinosaurier, människoödlor och liknande så måste de hitta takyonförstärkaren igen för att ta sig hem.


Originaltitel Land of the Lost
Regissör Brad Silberling
Manus Chris Henchy, Dennis McNicholas
Genre Komedi, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Will Ferrell, Anna Friel, Danny McBride, Jorma Taccone, Matt Lauer, Ben Best, John Boylan, Leonard Nimoy (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2185
Filmnummer 70933

Recensioner

Skapad 2019-10-29 av
Jag vet inte alltså… om ”The Frat Pack” försökte göra en Steven Spielberg-film skulle det väl bli ungefär såhär. Frågan är om den kombinationen är eftersträvansvärd i första taget. De...   Läs mer »

Kommentarer


Filmgalning
2018-05-06
Fy fan vilken skit!
wasteoftime
2018-04-15
Jag hade helt missat den här filmen, trots att jag är ganska duktig på att se Will Ferrell-filmer. Tyvärr hittade jag den nu på Netflix, och mitt liv var bättre innan jag hade sett den. Inte för att det kanske blev direkt sämre efteråt, men jag hade hellre sett något annat. Nästan vad som helst. Finns ju ett antal filmer jag kanske skulle skippa, men detta kan vara den sämsta Will Ferrell-filmen någonsin. I alla fall av de jag har sett. Huu. Nästan allt är dåligt, utom möjligtvis ramberättelsen som kunde blivit bra. Danny McBride är Danny McBride, och det är ju sällan särskilt bra. Jorma Taccone är någon slags grottmänniska/apa som bara är. Ja, vad är den? Jobbig? Onödig? Nä, 13,1 på SH-skalan och ner i botten av högen med film med dig.
Alitzée
2018-04-09
Sorgligt dålig.
Rai
2018-01-02
Nu har jag kommit in i en cirkel av riktigt dåliga filmer!!! Denna var usel...
StureStenhög
2017-07-16
Det här var direkt anmärkningsvärt dåligt på många plan. Man undrar ju lite hur någon kunde släppa igenom det här överhuvudtaget. Jag vågar säga att det är en av de mest ambitionslösa filmer som någonsin har sett. Ingen av de inblandade tycks ha trott att de faktiskt gjorde någonting bra, och något manus kan det inte gärna ha funnits heller. De verkligen bara kör, och resultatet blir därefter. I viss mån räddar väl detta den lite för mig dock, om inte de själva bryr sig, så vet jag inte varför jag skulle bry mig om att hata den. Will Ferrell är dessutom lite småkul på sina ställen trots allt. Så även om Danny McBride och Jorma Taccone förtjänar sämre, så låter jag den komma undan med en extremt svag tvåa
Dutch
2016-07-07
Classic hive-behavior
Tatty
2015-12-11
Rolig, galen film med Will Ferrell. Gillar den.
Ima_Tree
2015-06-01
Det är så oseriöst och flamsigt att det nästan blir genialt. Fast inte mer än att jag nästan ville ge den en svag trea. Fascinerande att det går att få loss pengar till att ett gäng dudes ska få flamsa runt framför en blue screen så här lössläppt. I slutändan kan jag inte låts bli att gilla det lite.
Ranma
2014-12-29
Inte alls min typ av "humor".
Krille80
2014-12-27
Filmen känns på många sätt som en film för de yngre men en drös med sexskämt och en del drogreferenser gör att jag inte riktigt vet vad man ska placera den. I USA visste man det och gav den PG-13. Detta är ingen bra film men den har Will Ferrell som inte är rädd att bjuda på sig själv, Anna Friel som ögongodis och faktumet att jag skrattar här och där. 3-
Visa äldre kommentarer »