Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Landet för längesedan 7: Jakten på himlastenen


Lillefot och hans vänner ger sig ut för att finna ett brinnande stenklot som föll från himlen, men eftersom Lillefot är den enda som har sett det, så är det ingen som tror honom. Lillefots farbror Pterano vill ha stenen för sig själv, eftersom han tror att den har mäktiga krafter.


Originaltitel The Land Before Time VII: The Stone of Cold Fire
Alternativ titel The Land Before Time 7
Regissör Charles Grosvenor
Manus Len Uhley
Genre Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Thomas Dekker (röst), Anndi McAfee (röst), Aria Noelle Curzon (röst), Jeff Bennett (röst), Rob Paulsen (röst), Kenneth Mars (röst), Miriam Flynn (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 201
Filmnummer 22952

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


päronanton
2019-02-07
Inte alls lika bra som dom äldre! Men den är okej att se på! Bra musik!
RichardEk
2013-07-21
Inte bland de bästa i denna evighetsserie. Visst, barnen gillade den, men inte så mycket som de flesta andra (i synnerhet nummer 10 i serien, episk och jordnära på samma gång). Den bryter lite från mönstret (barn är ju ofta anhängare av förutsägbarhet) genom att introducera en kosmologisk filosofi (vinklad så att moraliska pekpinnar i sedvanlig ordning kan delas ut). Zeras pappa står för höjdpunkten med sina jordnära uttalanden modell 'Har man inte sett det vet man att det inte finns' och 'så har det alltid varit'.
TheHorrorfan
2011-10-10
Helt ok.
TheRock
2007-05-19
Inte så bra....
Almblad
2005-01-29
Hur jävla många har de tänkt göra.... jaja man ser ju på alla för att se om de är bättre än den förra, men man blir lika besviken varje gång... fattar inte varför man forsätter
henrik_a87
2004-11-11
ok flim,inte mer. aldrig så bra som ettan
solmannen
2004-08-04
Förstår inte hur man kan fortsätta denna otroligt dåliga serie av filmer. Ettan och tvåan var de enda sevärda. Detta är ren skit.