Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Langoljärerna


Ett flygplan på väg till Boston passerar genom ett mystiskt hål i luften som förflyttar dem i tiden. Alla passagerare utom några få försvinner. De överlevande lyckas landa och upptäcker att tiden verkar stå still - och att de mystiska langoljärerna är dem hack i hälarna. Överlevarna inser att de måste ta sig därifrån, men hur vet de inte. Och varför är de just de som har överlevt?


Originaltitel The Langoliers
Regissör Tom Holland (I)
Manus Tom Holland (I)
Genre Drama, Thriller, Skräck, Science Fiction, Mysterium, Mini-serie, 90-tal
Skådespelare David Morse, Dean Stockwell, Patricia Wettig, Bronson Pinchot, Mark Lindsay Chapman, Kate Maberly, Frankie Faison, Baxter Harris, Kimber Riddle, Christopher Collet
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4070
Filmnummer 5905

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2018-01-02
Riktigt bra manus, denna film kunde ha blivit så mycket mer, men nej den blev inge bra..
Kaneltompa
2016-10-31
Lyckas hålla uppe stämning, obehag och spänning tillsammans med en väldigt stillsam ton. Specialeffekterna är fruktansvärt dåliga och slutet är något sådär.
Stygga-Vargen
2016-10-08
Klockren King-filmatisering!
cannibalrice
2016-03-16
Evil pacman attacks!
Bumbi78
2015-05-25
Producerad för tv vilket syns och märks ganska väl. Ändå lyckas de upprätthålla en en spänning och de tre timmarna känns knappast bortkastade eller ens speciellt långa. De taffliga effekterna sänker helheten, men samtidigt får vi en kompetent skara skådisar med den alltid lysande David Morse i spetsen.
cristian81
2014-10-27
Mästerverk in suspense
dudson
2014-04-24
Seg deg film. samt inte åldrats väl. King står bakom mkt skit"
myslas
2014-04-23
Helt illa är det inte även om slutet förstör väldigt mycket. Man får ha lite överseende med de taffliga effekterna då "filmen" egentligen är en miniserie för TV. Att skådisarna inte är något vidare finns det däremot inte någon ursäkt för. Håller sig väldigt trogen Stephen Kings förlaga men som så mycket annat från King så blir hans berättelser betydligt bättre i ens egna fantasi.
Hypostas
2014-01-01
Riktigt mysig liten sci fi-thriller.
TheHorrorfan
2013-12-19
Den låg på en 3a i början, sedan bara sjönk den mer och mer för att det var så långdraget. Inte blir det bättre när "The Langoliers" dyker upp. Förstod inte riktigt vad de hade med saken att göra, plus att de var väldigt dåligt gjorda. 2a.
Visa äldre kommentarer »