Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life


Lara Croft söker efter ett mytomspunnet föremål som kallas för Livets Vagga. Det är ett kraftfullt vapen som sägs vara källan till allt liv och all död och som i fel händer kan leda till en fruktansvärd katastrof. Äventyret tar henne till platser som Grekland, Kenya, Tanzania och Kina.


Originaltitel Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
Alternativ titel Tomb Raider 2
Regissör Jan de Bont
Manus Dean Georgaris
Genre Action, Äventyr, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Angelina Jolie, Gerard Butler, Ciarán Hinds, Chris Barrie, Noah Taylor, Djimon Hounsou, Til Schweiger, Simon Yam, Terence Yin, Daniel Caltagirone, Fabiano Martell, Jonny Coyne, Robert Cavanah, Ronan Vibert, Robert Atiko, Shirley Chantrell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7901
Filmnummer 14484

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av LuonasTaemrem
Det var inte med några större förhoppningar jag såg nummer två i Tomb Raider-serien. Nummer etta hade överraskat mig positivt men jag ansåg det extremt osannolikt att denna uppföljare skulle l...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Kiril
Jag nämnde i recensionen av ”The Hulk” tidigare i år att trenden i Hollywood verkar vara filmatiseringar av serietidningar. De orden står jag fortfarande fast vid, men under sommarmånaderna dett...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av billybob
Hon har beskrivits som en kvinnlig kombination av Indiana Jones och James Bond. Nu är hon tillbaka och den här gången söker hon efter ett mytomspunnet föremål som kallas Livets Vagga. Det är et...   Läs mer »

Kommentarer


hsimpson
2021-11-23
Oj, detta var mig en riktig kalkon!
StureStenhög
2020-09-18
Något sämre än den redan ganska dåliga föregångaren. Jakten efter Pandoras box skulle kunna vara ett kul upplägg, men det hoppet släcks ganska snart. Det blir bara en hafsig story där de drar runt till lite olika platser runtom i världen där det dyker upp personer som jävlas lite. Ingen gör något större avtryck, och man tappar ganska snart intresset för vad de håller på med. Någon enstaka sekvens är lite småkul, men annars går det mesta på tomgång
Jamesa
2018-08-20
Jamen, snälla nån...
siggelund
2016-11-06
Någon borde använda regissören som tillhygge för att ge manusförfattaren stryk. En idiots tolkning av "fräckt" och "spännande", kompat av ljudet av svängande jetplan när folk actionskuttar runt och Jolies uselt tillgjorda brittiska och fejkade skratt. Hur är det ens möjligt att göra en hångelscen med denna kvinna motbjudande?! Jag börjar tro att Pandoras ask redan är öppnad och att mastertapen till denna bajshögsfilm var vad som fanns i den.
Brouhaha
2015-10-27
Finns några riktiga guldkorn här. Som när hon slår hajen på nosen liksom. 10/10. Och inte kan man med att ge Angelina en 1'a i den här filmen.
dafreakish
2015-06-29
Katastrofal kalkon med en målgrupp jag inte ens kan föreställa mig. Trött musik, tröttare manus och medioker regi och scenografi. Hur mycket studiokänsla kan man egentligen framkalla? De Bont borde stoppas från att göra fler filmer. Så värdelöst att jag inte orkar skriva mer nu förutom att filmen är ännu ett bevis på att TV- och dataspel nästan aldrig ska vara förlaga till en film.
Krille80
2014-11-17
Denna film visar med tydlighet att det är en speciell målgrupp den riktar sig till dvs. killar i yngre tonåren. Här finns allt det man ville ha då med mycket action, skjutande, explosioner, tuffa killar och vackra kvinnor. Vuxna män väljer att se den p.g.a. Angelina Jolie trots att de vet att detta är skräp. Denna gång räcker dock inte ens det. 1+
yrkeschaufföre
2014-03-28
Jag gillade ettan och har i nått slags euforirus satt en fyra på den, så jag hade ganska höga förhoppningar om den här men jag är snäll när jag ger den en tvåa. Den är bara dum och ointressant med en massa action.
92axha10
2014-03-05
Tycker den är ett litet snäpp bättre än första. Men det säger inte särskilt mycket. Butler är rolig men manuset är uruselt. Effekterna är värdelösa igen. Hon har iaf inte uppblåsta meloner i den här.
silvertrain
2014-01-09
En riktigt bra uppföljare till den riktigt bra Tomb Raider-filmen! Denna är nog även snäppet bättre faktiskt. Angelina Jolie är riktigt snygg och suverän som rollen till superhäftiga Lara Croft. Stark fyra!
Visa äldre kommentarer »