Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Lars and the Real Girl


Lars är en ovanlig kille som startar ett förhållande med en docka som han hittar och köper på internet. Hans vänner och familj tycker att han är galen och hela staden måste anpassa sig efter Lars, som tror att dockan är en riktig människa. Det utvecklar sig sedan till en känslosam historia för Lars och människorna runt honom.


Originaltitel Lars and the Real Girl
Regissör Craig Gillespie
Manus Nancy Oliver
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider (II), Kelli Garner, Patricia Clarkson, Karen Robinson, Nancy Beatty, Doug Lennox, Joe Bostick, Liz Gordon, Nicky Guadagni, R D Reid, Maxwell McCabe-Lokos, Sally Cahill
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5960
Filmnummer 54724

Recensioner

Skapad 2019-12-18 av Newt
Lars är en udda men väldigt godhjärtad kille. Han bor i ett garage i anknytning till sin bror och hans gravida fru. Lars udda karaktär dras till sin spets när han startar ett förhållande med en...   Läs mer »

Kommentarer


dudson
2021-08-18
X-tremt bra/välgjord film där Gosling köttar varje-Scen. Karln är minst lika begåvad som J-Nicholson. Tycker filmen verkligen lyfter fram /psykiska-problem/kontra-folks-uppfattning av märkligt betendeen. Kände själv det var svårt se igenom denna mkt" Starka film.
Hellsborn
2020-01-17
Vilken bra film. Bra tempo och lagom tempo för att formulera Lars och det han går igenom. Fint foto.
Ful_fisk
2017-08-01
Bjuder kanske inte på några stora överraskningar, men håller ändå klass hela vägen i egenskap av en varm och mänsklig indiefilm som konstant befinner sig på den trivsamma humor-drama-gränsen. Förmodligen Ryan Goslings främsta roll i karriären. Och Emily Mortimer är alltid lysande. En fin film, väl värd att se!
djonipony
2017-04-01
Svag 3a.
SandraCandy
2016-10-14
Väldigt vacker film och fantastiskt skådespel från Ryan Goslings sida!
Stygga-Vargen
2016-09-24
Fullständigt underbar film där Ryan Gosling gör en av sina bästa roller! Balansen mellan humor och allvar är perfekt! Definitivt en av de bästa filmerna som gjordes under 00-talet!
annihilat0r
2016-02-04
Att älska något är ett starkt ord, men jag uppskattar verkligen manuset till "Lars and the Real Girl" något ofantligt. Helt i min smak. Ryan Gosling är underhållande som karaktären Lars, men det är samtidigt lätt att leka med tanken på hur filmen hade gestaltat sig med en annan skådespelare. Till exempel Al Pacino. Hur karaktären Lars ter sig är nämligen så pass betydelsefullt för tittarens känsla genom upplevelsen. För min personliga del når Ryan Goslings insats upp till gällande betyg.
andmoreagain
2015-12-18
Föga förvånande har Ryan Gosling absolut inte den talang som krävs för att charma mig som en blyg, försynt och mjäkig kille som förälskar sig i en docka. Som så många andra indie-filmer innehåller den en stor deg av sävlighet och det blir ju inte bättre då filmen ändå utmynnar till ett stort jävla pekoral. Blä!
KyLLo
2015-07-23
Jag tycker att Bianca alltid ser lite moloken ut, men hon bjuder ändå på en del humor. Gosling är bra som Lars. Han har ett försynt Kevin Walker-flin på läpparna och då vet man ju hur det kan gå. Annars är filmen osannolik och osympatisk.
okidoki
2014-12-25
Lite rörande trots overklig handling.
Visa äldre kommentarer »