1.7
1.7
Laserblast - dödstrålen från rymden
Efter en strid mellan två utomjordingar lämnas ett högteknologiskt lasergevär kvar i den kaliforniska öknen. Den unge Billy hittar det och besitter snart en oerhörd makt. Men snart börjar förvandlingen...

Originaltitel | Laserblast |
Regissör | Michael Rae |
Manus | Franne Schacht, Frank Ray Perilli |
Genre | 70-tal, Science Fiction, Skräck |
Skådespelare | Kim Milford, Cheryl Smith, Gianni Russo, Ron Masak, Dennis Burkley, Barry Cutler |
Filmnummer | 19681 |
Bedrövliga tempoproblem och taffligt gjord och med förvirrad story tillsammans med väldigt söta dinosaurier/utomjordingar ger en roande kalkon. Hade varit bättre med mer dinosaurier
I sin helhet hade Laserblast möjligheten att vara en underhållande B-film. Du har lasrar, utomjordingar och explosioner. Men det är bara tillräckligt för en 30 minuter film. Här fylls det ut till 85 minuter, och det blir fyllt ut med filler. Inget som är av intresse, och inget som har någon vidare inverkan på handlingen överlag. Det scener som är underhållande är värda att kolla på. Men som helhet, känner jag bara att där inte finns något att hämta här. Bara en tråkig filler film.
För lite aliens, annars hade jag skitkul! En enkel röjare med mycket dumma greer.
Edward CD player hand...
Börjar bra men blir faktiskt rätt tradigt efter ett tag...
Skrattade ihjäl mig åt denna underbara b-sci fi. Ett måste i varje filmsamling!
Sådant här bara älskar jag.
Fantastiskt dålig, men som vanligt när det gäller MST3K-versionen underhållande.
Charmig. Den ska inte ses för underhållning. Bättre som bakgrundsfilm till fester och dylikt!
Otroligt tråkig stundtals, punkterad med störda sheriffer, explosioner från 20 olika vinklar och bilar som åker fram och tillbaka. Det är som en trafikolycka som man bara måste stanna in för att se. 1a.