Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Last Christmas


Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två.


Originaltitel Last Christmas
Regissör Paul Feig
Manus Bryony Kimmings, Emma Thompson
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh, Emma Thompson, Lydia Leonard, Boris Isakovic, Rebecca Root, Ingrid Oliver, Laura Evelyn, Peter Mygind, Patti LuPone, Amit Shah, Maxim Baldry, Rob Delaney, Peter Serafinowicz, Madison Ingoldsby
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 199
Filmnummer 133827

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2022-03-23
Det här var inte så mycket att hänga i julgranen kanske. Men Emilia Clarke har åtminstone gott om karisma i huvudrollen, och hennes karaktär är ändå det bästa med filmen. Henry Golding i sin tur spelar i princip en manic pixie dream boy, och det kan ju vara lite kul som variation. Men hur någon kunde tycka att det var en bra idé att ge Emma Thompson en balkan-accent är verkligen obegripligt, och resultatet blir att hon är pinsamt usel. Väldigt mycket moralkakor blir det också förstås, och det blir man väl i någon mån tvungen att acceptera i en sådan här film, men lite smidigare hade de gärna fått vara på ett flertal ställen. Som harmlöst tidsfördriv finns det dock betydligt värre klavertramp man kan hamna i
vonadel
2022-01-03
Bättre än väntat. Gillade twisten. Emma Thompson är en bra skådis, men blev på gränsen till tramsigt här. 7/10
karlmats
2021-12-07
Det här var en standardfilm av det slag som ofta kommer ut när det vankas jul. Emilia Clarke är ingen vidare skådis och hon lyckades verkligen hitta rätt roll i Game of Thrones där hon fick fram sina styrkor. Henry Golding är charmig men får inte så mycket att jobba med och deras kemi är väl minst sagt tveksam. Lägg till en massa George Michael-låtar och Emma Thompson som bryter på jugoslaviska hela filmen igenom och det är inte svårt att se att det här kommer att bli en 2a.
Stygga-Vargen
2021-11-11
Inget mästerverk men den var över förväntan. Bra skådespelare.
hsimpson
2021-09-30
Thompson är faktiskt ganska rolig här. Finns viss charm, men det är klyschigt, och listade ut storyn för tidigt för att det skulle bli lyckat.
TimBuckley
2020-12-26
Fin julfilmsbagatell med George Michaels musik i en stor biroll. Lite varm, lite rolig, lite sorglig, lite bra.
ASSFACE
2020-12-22
Otroligt dåligt. Den manliga huvudkaraktären är bland det sämsta jag sett. Handlingen är ju som ett potpurri av handlingar. Den kvinnliga huvudpersonen är ok.
finkan
2020-12-10
Gillade denna
Manko
2020-11-29
Aj aj, det här var inte en bra start på årets julfilmstittande. Det var som en av de där taffliga Hallmark-filmerna men utan huvudingrediensen – den där smetiga charmen som får en att alls stå ut med dem. Det här var liksom bara en dåligt berättad historia utan nån form av existensberättigande. Hade det inte varit för Emma Thompson och Michelle Yeoh hade jag nog fått stänga av.
idaho1981
2020-06-23
Söt och underhållande med en bra Clarke. Sen gick det lite fort att räkna ut hur er låg till och bilden av familjen, särskilt mamman, känns lite gammaldags och endimensionell.
Visa äldre kommentarer »