Last Hero in China
Wong råkar öppna en kung fu-skola vägg i vägg med en bordell och kommer ett gäng kidnappare på spåren. Det hela slutar med en inte helt allvarlig lejondans där Jet Li utklädd till kyckling slåss mot dansare i en tusenfotingsdräkt!

Originaltitel | Wong Fei-hung chi tit gai dau neung gung |
Alternativ titel | Claws of steel |
Regissör | Wong Jing |
Manus | Jing Wong |
Genre | Komedi, Action, 90-tal |
Skådespelare | Jet Li, Chan Pak-cheung, Dicky Cheung, Sharla Cheung, Chu Chung-shun, Chu Tee-wor, Chung Fat, Anita Yuen, Yuen King-tan, Leung Kar-yan, Gordon Liu Chia-hui |
Helsjuk kung fu rulle med kanske världens mest underhållande film skurk=) han sadist garvar konstant åt andras elände&lidande heheee)..3+ tack vare film boven..
Skön rulle med bra kung fu. Lite taskig handling bara. Filmer som tex Fong Sai Yuk är av mycket större värde!
Schyst drunken style Li tar till i slutet =) Tycker det blir bra mycket roligare humor i en film som Fong Sai Yuk, fast kycklingdräkten är skön.
kul film
Grandios.
Ännu en film med Jet Li som Huang Fei-Hung. Mycket oseriös och faktiskt riktigt bra. Liu Chia-Hui, som är en av mina favoritskådespelare i kinesiska filmer (och som faktiskt är 4:e i led efter Huang Fei-Hung som mästare i Hung Gar) gör också en roll i denna, en liten roll, dock. Hade hellre sett honom som Huang, men det hade han nog inte gått med på.
hehe rolig ju.
Riktigt dålig Jet Li-rulle. Jet Li och komedi funkar bara inte.
såg ju inte hela eftersom jag somnade. men jag tror jag kan konstatera att den sög. ett par sköna fighter iofs.