Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Last Night


Ett gift par tillbringar en natt på varsitt håll. Mannen åker på affärsresa tillsammans med en kollega som han är attraherad av och medan han är bortrest träffar hustrun på en kärlek ur det förflutna.


Originaltitel Last Night
Regissör Massy Tadjedin
Manus Massy Tadjedin
Genre Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Keira Knightley, Sam Worthington, Guillaume Canet, Eva Mendes, Daniel Eric Gold, Scott Adsit, Griffin Dunne, Stephanie Romanov, Anson Mount, Justine Cotsonas
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 515
Filmnummer 76903

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2017-03-13
Men va monogam eller låt bli. Det är inte så jävla spännande att se folk vela.
-Hedda-
2016-03-04
Jag gillade faktiskt den här. Skarpt. Förmodligen för att det påminner om Closer som andra redan har associerat till. Relationsdrama med emotioner som är både dunkla och starka samtidigt. I allra högsta grad närvarande och trovärdig om än överdriven för att få budskapet igenom. Scenerna är flyktiga och spännande. Jag tycker den lyckas. Vacker och ful samtidigt. Snyggt.
Krille80
2015-01-18
Ett lågmält relationsdrama där man får följa ett gift par(Keira Knightly och Sam Worthington), under en natt då maken åker på affärsresa med en kollega av vilken han är attraherad. Medan han kämpar mot frestelsen möter hans hustru sin gamla kärlek. Jag skulle inte klara av att se film som detta regelbundet men ca 2 gånger om året kan jag uppskatta ett relationsdrama där fokuset helt ligger på människorna och deras samtal. Händelserikt i det händelselösa. Filmens sista bild är perfekt. 3+
ziferN
2014-04-09
Inte alls särskilt dåligt och jag gillar verkligen filmens koncept men filmen i sig förhåller sig till att vara väldigt enkel, brister på möjligtvis filmens regi. Men den har dock bra skådespel som lyfter filmen och det är nog det som gör att filmen fungerar att kolla på, men filmen lämnar samtidigt lite mer att önska. En typisk trea.
ulpe01
2012-12-20
Bra skådespelare, men det blir lite väl segt emellanåt. En svag trea.
sfrank
2012-10-03
En timme in i filmen inser jag att det är inte science fiction rullen Last Night från 1998.
Ghostface
2012-09-24
Ett händelsefölopp som är förutsägbart men som puttrar på lite smått behagligt. Det är alldeles för pjäsartat och att göra en film av det känns inte särskilt motiverat.
Cuchita
2012-09-24
Ok för att vara en film med Kiera Knightley. Finns dock mycket bättre varianter av temat, den här var bara seg och sååååååå bissarr på något viss. Får en 2a på grund av musiken.
setterwall
2012-09-15
Ett fantastiskt koncept där inledning och slut lovar mer än vad helheten klarar att leverera. Bra skådespeleri.
Gigi1943
2012-08-29
Första gången jag såg filmen så satt jag och mumlade "gör det inte, gör det inte ,,,," och jag gav den en tvåa, men i går råkade jag se den igen (hade glömt att jag sett den) och då tyckte jag att den var helt okej (jag gillar Keira, hon är störtcharmig), kanske för att jag visste hur det skulle gå på slutet - det är bra ibland att veta ....
Visa äldre kommentarer »