2.2

Last Shift

Konstapel Loren, en kvinnlig rookie som precis ska göra sitt första skift, drar nitlotten att sitta och vakta den gamla polisstationen den sista natten innan den läggs ner. Är den hemsökt? Vad är det som lurar i skuggorna?

Originaltitel Last Shift
Alternativ titel Paymon: The King of Hell
Regissör Anthony DiBlasi
Manus Anthony DiBlasi, Scott Poiley
Genre 2010-tal, Skräck, Thriller
Skådespelare Juliana Harkavy, Joshua Mikel, J LaRose, Natalie Victoria, Sarah Sculco, Kathryn Kilger, Mary Lankford Poiley

BrutusBeefcake
2018-03-19
Gillar premissen som sätts och det är trots sin låga budget ganska välgjort och obehagligt. Men den är också ganska förutsägbar och använder sig utav de flesta klyschorna i boken. (7-/15)
TheHorrorfan
2017-01-18
Rätt så bra. Gillade slutet och handlingen var intressant. 3,5.
Halofreak92swe
2016-11-02
Helkass. Riktigt B. Snudd på 2 för ett par bra jump-scares men utöver det är det skit.
produr
2016-08-24
Manuset och lite andra saker var en tvåa men jag fick kalla kårar och den lyckades faktisk med att få mig att bli lite skraj ibland så därför trean
ekneB
2016-02-21
Den var mkt läskigare än jag hade räknat med, väldigt positivt! Slutet är lite, ehm, fucked up men inte orimligt med tanke på storyn. Gillar den skarpt, stark 3a!
myslas
2015-10-29
Ganska effektiv när det gäller skrämmandet men både manus och skådespeleri lämnar mycket övrigt att önska.
ShenLong
2015-09-29
ganska generic jump scare movie, med ett kefft slut. helt ok I min bok
Djason
2015-09-24
Vissa scener är riktigt otäcka men till slut som det oftast blir i skräckfilmer blir det bara för mycket och slutet är mediokert minst sagt. Juliana Harkavy är bra dock som konstapel Loren.
amam
2015-09-19
En lågbudget skräckis om spöken och visioner. Den tar inte direkt vägen nånstans. En del snygga kostymer dock.