Lauras stjärna

Laura och hennes familj har precis flyttat från sitt gamla hem på landet till en lägenhet i stan, och hon känner sig ensam. En natt hittar hon en fallen stjärna med brutet ben som hon väljer att ta hand om och blir bästa vän med. Men trots deras äventyr tillsammans växer sig stjärnan allt svagare, och det är upp till Laura att rädda den.

Originaltitel Lauras Stern
Alternativ titel Laura's Star, Lauras Star
Regissör Piet De Rycker, Thilo Rothkirch
Manus Klaus Baumgart, Piet De Rycker, Alexander Lindner, Michael Mädel, Rolf Giesen, Thilo Rothkirch
Genre 2000-tal, Animerad, Familjefilm
Skådespelare Céline Vogt (röst), Sandro Iannotta (röst), Maximilian Artajo (röst), Brit Gülland (röst), Heinrich Schafmeister (röst), Mirco Nontschew (röst), Martin Reinl (röst), Eva Mattes (röst), Peter Fitz (röst), Mogens von Gadow (röst), Hildegard Krekel (röst)

2006-09-23
Visst, det är en barnfilm och vuxna kommer inte få ut mycket av den, och animationen var av allt annat än världsklass, men jag kunde ändå inte låta bli att charmas en aning av den. Man blir ju ändå glad av en film som denna, och Hans Zimmers musik passade perfekt.