Le Boulet - Miljonjakten
Det här är historien om två killar, Moltes, den hetlevrade coola killen, och fångvaktaren Reggio. Som alla hetlevrade, coola killar hamnar Moltes i fängelse. Med hjälp av Reggio, spelar han på Lotto varje vecka. En dag så lyckas han vinna jackpot: 15 miljoner! Reggios fru åker till Afrika för att vara med i ett ökenrally. Men var har hon egentligen gjort av vinstlotten? Moltes rymmer från fängelset och tvingar Reggio att åka med honom till Afrika. Slutdestination: Bamako.

Originaltitel | Le Boulet |
Alternativ titel | Le Boulet - MiljonärjaktenDead WeightBall and Chain |
Regissör | Alain Berberian, Frederick Forestier |
Manus | Alexandre Coquelle, Manuel Delilez, Thomas Langmann, Matthieu Le Naour, Dominique Mézerette |
Genre | Komedi, Action, Äventyr, 2000-tal |
Skådespelare | Gerard Lanvin, Benoit Poelvoorde, José Garcia, Djimon Hounsou, Rossy De Palma, Jean Benguigui, Gary Tiplady, Gérard Darmon, Stomy Bugsy, Marco Prince, Omar Sy, Nicolas Anelka |
Detta är en riktigt bra fransk komedi med klass . SE DEN!!
Vet inte. Tyckte den bara var konstig. Hade väl för höga förväntningar.
Förvånansvärt kul och underhållande. Kan man lite franska kan man också uppskatta den härliga dialogen. Gillar ni den här kan jag rekommendera filmer med Pierre Richard.
kul att den är fransk men tyvärr är den inte så bra. Filmen har sina guldkorn...
va fan snackar ni om ni vet ju fan inget om bra film den är ju helt hysterisk
skit film
Actionbuskis med världens längsta och sämsta epilog.
Ojämn, men det finns scener man viker sig dubbel av. Trams på hög nivå.