Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Little Nicholas


Den åttaåriga pojken Nicolas är nöjd med sin tillvaro. Han har sina föräldrar, som älskar honom, och sina kompisar, ja, på det hela taget vill han inte ändra på något. Men så en dag råkar han höra sina föräldrar prata... han ska få en lillebror! Ve och fasa, de kommer inte älska honom längre och han kommer lämnas till sitt öde i en skog nånstans!


Originaltitel Le petit Nicolas
Regissör Laurent Tirard
Manus Laurent Tirard, Gregoire Vigneron, Alain Chabat
Genre 2000-tal, Komedi, Familjefilm
Skådespelare Valérie Lemercier, Kad Merad, Sandrine Kiberlain, Daniel Prévost, Maxime Godart, François-Xavier Demaison, Louise Bourgoin, François Damiens
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 27
Filmnummer 80118

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Moutah
2011-08-08
Underbart! Har man dessutom läst berättelserna innan så är den ännu mer fantastisk! Älskar grannen (Francois Damien), en av belgiens bästa komiker!
ledsenpirat
2010-08-12
Mycket mysig, med enbart charmiga rollinnehavare. Måbrafilm hela vägen, men där ligger också kritiken, den tar inte upp några tyngre ämnen att tala om, allt tas med en klackspark även om man kan se problematik hos både föräldrar och barn så stannar det vid "tokigheter" eller "klavertramp". Liite mer svärta hade höjt betyget med lätthet. En väldigt snyggt gjord film! Sevärd.