Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Legally Blonde 2


Den rosakläda blondinen bestämmer sig i denna uppföljare för att skjuta upp sin karriär som advokat för att istället ge sig in i politiken och slåss för djurens rättigheter.


Originaltitel Legally Blonde 2: Red, White & Blonde
Regissör Charles Herman-Wurmfeld
Manus Kate Kondell
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Reese Witherspoon, Sally Field, Regina King, Jennifer Coolidge, Bruce McGill, Dana Ivey, Mary Lynn Rajskub, Jessica Cauffiel, Alanna Ubach, Luke Wilson, J Barton, Stanley Anderson, Bob Newhart, Ruth Williamson, Bruce Thomas, Octavia Spencer, Jack McGee
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5970
Filmnummer 14120

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av Kiril
Två år har gått sedan vi för första gången mötte Elle Woods, denna pastelliga, kitchiga blondin som utrustad med en positiv, lättsam inställning, mycket skinn på näsan och med okonventionel...   Läs mer »

Kommentarer


StureStenhög
2019-11-14
Väldigt mycket tramsigare än sin föregångare. Här har man helt gjort sig av med den lilla förankring i verkligheten som man hade, och man tycks också ha låtit Elle gå tillbaka i utvecklingen. Poängen med första filmen var att folk underskattade henne baserat på yta, men den här gången är hon ju faktiskt korkad på riktigt och tar sig fram med vilja och ren tur. Jag kan åtminstone uppskatta den politiska världen som spelplats, men den historia man berättar är sannerligen ett hafsverk. Men visst finns det fortfarande väldigt mycket värre filmer i genren, det här kunde jag nätt och jämnt stå ut med
Rai
2018-02-27
Obehagligt dålig film alltså!
Zingostar
2017-10-25
Tyvärr medioker uppföljare till den briljanta första filmen Legally Blonde. Kan funka om man har sett ettan och vill ha mer med Elle Woods. Men känns som att man har lagt hälften så mycket pengar på denna film, och Elle Woods är inte riktigt lik sig tyvärr. Är en sån där film som aldrig borde spelats in. Får en tvåa trots allt för att det finns några scener som briljerar likt första filmen.

2017-08-07
Lika bra som första filmen.
Stygga-Vargen
2017-08-02
Elle känns inte riktigt som samma person i Legally Blonde 2 men i övrigt tycker jag faktiskt att filmen är nästan lika bra som ettan. Stark 4:a.
deswhip
2017-01-06
Ettan är bättre, den är bra och tvåan är endast ok. Tvåan går över gränsen lite här och där och blir för överdriven och det tar ner kvalitén på humorn. Ettan lyckades hela tiden balansera på rätt sida av den här viktiga gränsen. Ovanpå det här är också storyn och utförandet klart sämre. Men den är ändå värd betyg 2.
FUR
2015-07-07
Kul på sitt vis.
Krille80
2015-04-26
Jag såg denna filmen med en tro att jag verkligen gillade den första filmen. Det var först efter att jag hade sett denna uppföljare som jag kollade upp mitt betyget på första filmen och insåg att jag endast gett ett godkänt sådant. Denna uppföljaren är sämre och såpass att man inte kan säga något annat än att detta var dåligt. 1+
Tatty
2014-11-03
En okej film men även bra. Gillar Reese Witherspoons roll i filmen.
Robkiller
2013-02-03
Tjejfilm som påminde en del om den första filmen.. men blir rätt snabbt överdriven och ganska fjantig.. kanske passar någon.. men den har väl ingen egentlig poäng.. även om den försöker driva en del med det politiska spelet i Washington...kan väl sammanfattas i två ord... rosa och hundar!
Visa äldre kommentarer »