Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Lego-filmen


Emmet är en högst vanlig minifigur som alltid följt alla regler. Hans liv förändrar totalt när han plötsligt anses vara en ytterst extraordinär mästerbyggare som är utvald att rädda världen. Han slår följe med ett gäng främlingar och tillsammans ger de sig av på en episk och galen resa för att stoppa en ondskefull tyrann. Något som Emmet är hopplöst oförberedd på?


Originaltitel The Lego Movie
Regissör Phil Lord, Christopher Miller (I)
Manus Phil Lord, Christopher Miller (I)
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Action, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Chris Pratt (röst), Will Ferrell (röst), Elizabeth Banks (röst), Morgan Freeman (röst), Liam Neeson (röst), Will Arnett (röst), Alison Brie (röst), Charlie Day (röst), Nick Offerman (röst), Cobie Smulders (röst), Will Ferrell, Jadon Sand
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2455
Filmnummer 107652

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2022-01-11
URK! Hemsk tråkig film...
meerlon
2018-09-22
Hade av nån outgrundlig anledning den här filmen i min vill-se lista, så såg den och har iaf lärt mig att inte lägga vilken skit som helst i den listan.
HerrNenne
2017-11-17
Högt tempo, för högt ibland. Ofta ganska absurd och överraskande humor när man inte väntar sig det vilket höjer filmen ett snäpp.
Greystalker
2017-09-06
Glad överraskning men uppföljaren är flera snäpp vassare.
karlmats
2017-01-24
Hade inga förväntningar alls men det visade sig vara en ordentligt kreativ och underhållande (reklam)film det här. Lord Business påminner lite om Trump och det finns väldigt mycket godis i både dialog och bakgrundsgrejer. Påminner lite om Wreck-it Ralph även om den inte kommer i närheten av dess helhet, dock ändå en stark 3a, everything is awesome.
KyLLo
2017-01-07
Jag tycker om LEGO-filmer ibland, men här är manuset ganska uselt. Det är spretigt och inte mycket som är underhållande. Det är alldeles för tillkrånglat och överdrivet. Många scener är påfrestande. Musiken är dessutom bedrövlig, även om det är symboliskt. En vardaglig historia som alla kan relatera till och en stor portion humor hade nog fungerat. Det finns några scener som funkar, men ganska snabbt tappade jag intresset för filmen och började pyssla med annat. En svag tvåa.
yrkeschaufföre
2017-01-07
Jag såg den på svenska innan jobbet nu på morgonen och det var inte speciellt roligt men jag får väl plocka fram den och se den med engelskt ljud. (jag älskar Unikitty)

2017-01-03
Först gången jag såg den var den bra, efter andra gången var den sämre, och att gubben kommer till riktiga världen var uruselt, en svag 3:a.
supermancover
2016-08-20
Mysig och charmig animation med många fina moment. Gillade!
Stygga-Vargen
2016-08-14
Rolig, spännande och snyggt animerad.
Visa äldre kommentarer »