Let Him Go

Den pensionerade sheriffen George Blackledge och hans fru Margaret sörjer deras döda son och bestämmer sig för att lämna ranchen i Montana och åka till Dakota för att besöka sonens ex, som nu lever med deras gemensamma barn och ny man hos en familj som styrs med järnhand av matriarken Blanche Weboy.

Originaltitel Let Him Go
Regissör Thomas Bezucha
Manus Thomas Bezucha
Genre Drama, Kriminalare, Thriller
Skådespelare Kevin Costner, Diane Lane, Lesley Manville, Kayli Carter, Booboo Stewart, Jeffrey Donovan, Will Brittain, Ryan Bruce, Adam Stafford, Bradley Stryker, Connor Mackay, Greg Lawson

2022-07-24
I grunden ett drama, men med en otrevlig och obekväm atmosfär vilket gör den riktigt bra. Spännande och välgjord med två mycket bra huvudkaraktärer i Lane och Costner.
PeterTheW
2022-07-17
Lite tunt, men jag gillade det ändå skarpt!
StureStenhög
2022-06-28
Första halvan är definitivt bättre än den andra. Det nedtonade berättande fungerar bra, mycket tack vare övertygande skådespelarinsatser av Costner och Lane, och de känns väldigt naturliga som ett par med många år tillsammans. Man kan verkligen känna med deras maktlöshet, att de måste göra någonting, men har begränsade möjligheter att lösa situationen. Men mötet mellan dem och den andra familjen blir ett möte mellan två riktiga människor på den ena sidan och ett gäng filmkaraktärer på den andra. Jag kan förvisso hitta något intressant i det också, och det känns som att huvudpersonerna reagerar på ett realistiskt sätt inför detta, men det går inte att komma ifrån att det skär sig med allt som man har byggt tidigare, och det går inte riktigt att ta filmen någonstans efter det. Trean får ses som någorlunda svag
mammene
2022-06-27
Kändes länge som en stämningsfull film, paret som kände varandra utan och innan, deras olika personligheter. Berättelsen genomgick flera faser och den sista gjorde att intrycket drogs ner, blev för överdrivet för mig, tyckte inte att det var en sådan film. Kevin Costner och Diane Lane är två mycket stabila skådespelare, så det var ett stort nöje att se dem, men tyvärr räckte det bara till en stark tvåa.
Christofer
2022-05-27
2022-04-09: Rätt okej.
2021-07-11
Jag håller med, den försöker vara stämningsfull och lyckas till stor del. Men det känns för tunnt och karaktärernas agerande känns onaturligt och krystat.
running_b
2020-11-25
Jag förstår vad de försöker med. De vill ha den klassiska spännande södern-thrillern, med mystiska karaktärer, ensliga gårdar och långa dialoger. Men känslan finns inte där och det blir aldrig spännande. Storyn är för tunn och det går alldeles för segt.