Let's Be Cops
Två vänner som vill ha ut lite mer av livet bestämmer sig för att låtsas vara poliser. När de ovetande ger sig på riktiga gangsters blir leken till allvar.

Originaltitel | Let's Be Cops |
Regissör | Luke Greenfield |
Manus | Luke Greenfield, Nicholas Thomas |
Genre | Komedi, Action, 2010-tal |
Skådespelare | Jake M Johnson, Damon Wayans Jr, Rob Riggle, Nina Dobrev, Keegan-Michael Key, James D'Arcy, Andy Garcia, Jonathan Lajoie, Tom Mardirosian, Natasha Leggero, Rebecca Koon, Joshua Ormond, L Warren Young, Nelson Bonilla, Brian Oerly, Jeff Chase, Alec Rayme |
Skön humor och en del spänning.
Filmidén är rätt bra och visst man skrattar ibland men hantverket håller liksom inte hög kvalité.
Överraskande kul faktiskt. Jack M Johnson och Damon Wayans Jr är bra ihop. Några scener är ren ock skär komik.
Känns som ett extended episode av New Girl. Huvudrollsinnehavarna funkar väldigt bra ihop och det märks att de haft kul under inspelningen. Som helhet är det inte världens bästa film, men jag skrattade högt flera gånger.
Jag tyckte den här var riktigt kul och trevlig så den förtjänar en fyra för den här filmen kommer jag garanterat se om:)
Enormt fadd och enkelspårig komedi med några hyfsade scener. (4+/15)
Hade låga förväntningar! Överraskade :)
Standardkomedi.
Tappade intresset ungefär vid hälften. Dock har den sina scener och är hyfsat stabil.
Klart roligare än jag hade räknat med. Började sådär men jag skrattade så jädra mycket. Underhållande.