Lewis - Life Born of Fire
Självmordet av en ung medlem av en sekt väcker misstankar om att något inte står rätt till och när mer dödsfall påträffas ökar misstankarna om att något är fel med sekten.

Originaltitel | Lewis - Life Born of Fire |
Regissör | Richard Spence |
Manus | Tom MacRae |
Genre | Drama, Kriminalare, Mysterium, 2000-tal |
Skådespelare | Kevin Whately, Laurence Fox, Matthew Marsh, Ian McNeice, Rachael Stirling, Bruce McKinnon, Clare Holman, Rebecca Front, Michael Pennington, Deborah Findlay, Gillian Bevan, David Ryall, Oliver Milburn |
Det bästa avsnittet hittills, vilken kemi mellan Lewis och Hathaway. Jag njöt av deras agerande. Historien var också bra och nystades upp på ett intressant sätt.
Kan tillägga vid omtitt, att detta innehöll mycket bibelcitat och vad religion kan göra med människor på olika vis, olika tolkningar och mycket ur Hathaways förflutna kommer till ytan. Ett grymt avsnitt.
Bra episode men manus er ikke oppe i Morse nivå. Liker Hathaway til tross for glippene. +3.
Ovanligt bra avsnitt av Lewis, om än inget mästerverk.
Kyrkan, homosexualitet, eld och fågeln Fenix är exempel på ingredienser i detta avsnitt där Hathaway blir personligt involverad. Mycket mord och bra interaktion mellan de två huvudpersonerna.
Bästa Lewis hittils!
De hittills bästa avsnittet. Bra att det blev lite mer personligt med Hathaway, annars kan karaktärerna bli tämligen platta eftersom man aldrig får reda på någonting om dem.
lite trevligt, men oj va de inte var smartsnabba. Skötte sig bra me hbt:andet iaf, de va ju gött.
Rätt kul episod med massor av mord, men även väldigt förutsägbar.
Ett riktigt bra avsnitt. Jag gillar att man äntligen fick reda på varför Hathaway gav upp teologistudierna.