Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Liberal Arts


Nyligen singel, 35 och oinspirerad av sitt jobb, oroar sig Jesse Fisher att hans bästa dagar är bakom honom. Men oavsett hur mycket han sticker huvudet i en bok, drar livet tillbaka honom. När hans favoritprofessor från college bjuder in honom till campus för att tala på hans avgångsmiddag, träffar han en 19-årig student som han faller för bums.


Originaltitel Liberal Arts
Regissör Josh Radnor
Manus Josh Radnor
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Josh Radnor, Elizabeth Olsen, Richard Jenkins, Elizabeth Reaser, Zac Efron, Allison Janney, John Magaro, Kate Burton, Robert Desiderio, Kristen Bush, Ali Ahn, Ned Daunis, Gregg Edelman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 409
Filmnummer 94810

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mammene
2018-05-05
En mycket positiv överraskning blev det efter att ha läst beskrivningen så trodde jag att det skulle bli en romantisk komedi i mängden. Så blev det inte, den hade en lättsam ton blandat med livsfilosofi, bokprat och existentiella frågor och en trivsam miljö. Det är något visst med den här collegemiljön och att ha svårt att lämna den, samtidigt som andra vill just det. Mycket bra skådespel och då allra helst Josh Radnor, som med subtila medel träffade så rätt. En film att trivas i så trean är stark.
Barneyk
2017-05-01
Tycker den ändå börjar helt okej. Den här typen av filmer med en lite äldre man som åker tillbaka och hittar sig själv igen med hjälp av en yngre tjej är en ganska klyschigt trist typ av film. Men den här ändå helt okej inledningsvis men allt eftersom så ogillar jag den allt mer och den känns mest tröttsam och irriterande.
HerrNenne
2016-09-28
Det är en helt okej historia, som försöker vara indiecharmig och lyckas. Dock är den för tillrättalagd och klyschig för att höja sig över något annat.
AlbinWesley
2015-10-10
Inte alls dumt! Mycket rik tycker jag, det finns mycket bra saker som sägs om livet. Hade filmen handlat om Zibby istället hade det kunnat bli hur bra som helst, typ. Istället känns den bitvis lite mossig, nästan rent av unken. Det är synd, för mycket är både roligt och gripande och väldigt bra.
Edithea
2015-02-25
Egentligen borde jag ha satt en trea men jag är en sucker för sådana här coming of age-filmer, i synnerhet i universitetsmiljö och dessutom namedroppar de Wordsworth. Elizabeth Olsen är fan i mig enastående i rollen som Zibby och jag är rätt övertygad om mitt öde kommer vara att sluta upp som professor Fairfeild . Hög igenkänningsfaktor (hatar mig själv för att jag skrev det).

2014-02-28
Jovars, den var väl duglig. Historien hade dom kunnat slipa på lite bättre men den var tänkvärd och sådär om livet osv. Bra skådespelarinsatser. Dock kommer den glömmas bort ganska fort!
yolo
2013-12-12
Ganska skön film. Älskade också all klassiskmusik, annars tycker jag inte filmen var så förutsägbar ändå gillade den. Inte riktigt som alla andra :)
fridenpaden
2013-11-08
onödig
idaho1981
2013-09-27
Svår att betygsätta. Kände inget för huvudkaraktärerna och manuset är lite för klyshigt. Synd, eftersom jag brukar gilla sen här typen av indie-filmer. Birollerna är de man gillar (och det är de skådisarna som gör det bästa jobbet) och musiken är helt underbar. Kul att de vågar använda så mycket klassisk musik, den förstärkte verkligen stämningen och kan medföra att filmen får en 3a ist för 2a när jag väl bestämt mig.
Sajo
2013-08-12
jag bara helt enkelt gillade den. jag älskar filmer om böcker o denna lägger sig rätt bra på listan. man fick bara en mysig känsla när man såg den, som om man kan förstå vad de känner om varje bok/musiker.
Visa äldre kommentarer »