Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Life as We Know It


Holly Berenson är en lovande matleverantör i cateringbranschen och Eric Messer är en lika lovande sportchef på en TV-station. Efter en katastrofal första date är det enda de har gemensamt att de ogillar varandra samt att de båda älskar sin gemensamma guddotter Sophie. Men när de oväntat och plötsligt blir de enda Sophie har i hela världen måste Holly och Eric lägga sina olikheter åt sidan. De måste lära sig jonglera sina karriärsambitioner och kolliderande sociala kalendrar så att de kan hitta en gemensam grund att stå på medan de bor under samma tak.


Originaltitel Life as We Know It
Regissör Greg Berlanti
Manus Ian Deitchman, Kristin Rusk Robinson
Genre Komedi, Drama, 2010-tal
Skådespelare Katherine Heigl, Josh Lucas, Majandra Delfino, Reggie Lee, Christina Hendricks, Josh Duhamel, Melissa McCarthy, Rob Huebel, DeRay Davis, Hayes MacArthur, Bill Brochtrup, Will Sasso, Sarah Burns (I), Jessica St Clair, Andrew Daly, Britt Flatmo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2298
Filmnummer 83278

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

92axha10
2018-01-25
är så trött när filmer envisas med att två personer som hela tiden grälar måste älska varandra. Katherine Heigl spelar samma irriterande, stela roll. Dessutom är den inte rolig.
asasae
2016-08-12
Lite klischig och dräglig för min del. Tycker dessutom att hon valde fel man!!
Dutch
2016-04-10
Messer var rätt skön!
eandersson
2014-12-05
Ja vad ska man säga, man vet vad man får, iallafall jag som bör ha svart bälte i romcoms vid det här laget. Förutsägbart ända ut i tåspetsen men jag har en förmåga att kunna förbise utöver det har jag även en svaghet för den här typen av kärlekshistorier. Kemin mellan gudföräldrarna Katherine Heigl och Josh Duhamel funkar väl, stackars den goda doktorn bara som fick gå lottlös. Jag skulle väl vilja säga att filmen är godkänd, men om det blir en 2a eller 3a är jag osäker på i nuläget.
RunRiot
2014-06-08
Charmigt. Fin casting.
mammene
2013-12-04
Alldeles för tjafsig, förutsägbar och smörig för min smak.
shagofax
2013-09-15
Väldigt förutsägbar.
Rehn108
2013-08-11
Ganska rolig, skådisar man gillar men liiite för lång. Hade de klippt bort en halvtimme hade jag varit nöjd.
emilype
2013-07-29
Jag vet inte. Romantisk, nej. Rolig, nja. Trevlig, jo visst. En söt story med en ändå sötare Katherine Heigl i huvudrollen. Om man förväntar sig en romantisk komedi blir man dock besviken. Den lutar mer mot kategorin drama. En ganska ytlig sådan. Josh Duhamel föll mig inte i smaken för fem öre, vilket kan ha påverkat min upplevelse av filmen. Filmen hade som sagt en ganska söt story, men själva känslan i filmen var ganska stressig och nedstämd. Tyvärr var denna nedstämda känsla mer framträdande i filmen än dess få komiska inslag. Näh, svag 4 av 10.
Misslovemovie
2013-06-29
Börjar bra men blir snabbt väldigt tröttsam. Josh Duhamel är dock trevlig att titta på.