1.8
1.8
Life Without Dick
Colleen Gibson råkar av misstag skjuta sin pojkvän, privatdetektiven Dick. Maffiamedlemmen och tenoren Daniel Gallagher har i uppdrag att mörda Dick. När Daniel och Colleen träffas slår det gnistor.
Originaltitel | Life Without Dick |
Regissör | Bix Skahill |
Manus | Bix Skahill |
Genre | Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Teri Garr, Craig Ferguson, Sarah Jessica Parker, Geoffrey Blake, Johnny Knoxville, Ever Carradine, Jon Sklaroff, Claudia Schiffer, Harry Connick Jr, John Eddins, Brigid Conley Walsh, Johnny Cocktails, David Koechner, Erik Palladino, David Cross |
alla filmer med hemska Sarah Jessica Parker är totalt värdelösa...
Det är inte en komedi som kommer att gå till historien eller kanske inte något man minns om man ska nämna komedier man gillar. Detta är en lättviktare när det kommer till komedi-filmer men en trevlig sådan. Se den på nyårsdagen när det inte finns kraft till något annat och du kommer bli underhållen. Sarah Jessica parker är en trevlig syn.
näää inte så bra asså
blä
Herregud va dåligt betyg folk ger! Har vi sett samma film? Jag hade riktigt kul när jag såg denna. Väldigt underhållande sjuk svart komedi. Intrigen vecklar ut sig fint och det finns många väldigt roliga scener. Tycker faktiskt Sarah Jessica Parker var bra.
Den försöker vara bra genom att vara så dålig som möjligt - tyvärr lyckas det inte. Sarah Jessica Parker borde inte få tillåtas på film! Uselt!
Ojj ojj. Vilken rulle!
Usch. Ibland frågar man sig; varför inte bara stänga av teven?
filmens handling tog ju slut efter tio minuter.
Mnjae, dåligt, men inte tillräckligt dåligt för att nå 1an. Sarah Jessica Parker och Harry Connick JR är nästan smärtsamma att se på. 2-