Like a Virgin

Oh Dong-gu tror att han är en tjej. Trots att han är överviktig och ganska kort hänger han sig åt att härma Madonnas sång och dans efter skolan. För att få råd med ett könsbyte bestämmer han sig för att vara med i en brottningsmatch.

Originaltitel Cheonhajangsa Madonna
Regissör Lee Hae-jun, Lee Hae-yeong
Manus Lee Hae-jun, Lee Hae-yeong
Genre 2000-tal, Komedi
Skådespelare Baek Yun-shik, Oh Yun-hong, Lee Jae-gu, Ryu Deok-hwan, Kim Kyeong-ik, Kim Yun-seok, Lee Sang-a, Lee Un, Park Yeong-seo

Engravadlax
2013-01-26
Jag tycker att jag borde gilla den här filmen, den är rätt så jämn, välspelad, snyggt gjord, och det är en del roliga karaktärer och dialoger, även om de aldrig blir särskilt komplexa. Jag tror att det är Oh Dong-gu. Jag kan inte sympatisera med gnälliga karaktärer, och Oh Dong-gu är sannerligen en riktig fjolla (vilket inte har något med sexuell läggning att göra, utan med karaktär). Hade det varit en mer renodlad komedi istället för ett drama med komiska inslag hade jag kanske tyckt mer om filmen, Oh Dong-gu är just en sådan karaktär som jag skulle finna helt dråplig i en mer lättsam kontext. (5/10)

2011-10-04
Den har faktiskt något att säga, och gör det med glimten i ögat.
ouimadame
2007-04-18
filmen tar med glimten i ögat upp känsliga ämnen och komplicerade relationer mellan människor.
helikoppter
2007-01-03
Besviken då detta var mer av ett drama än en komedi. Ganska intressant form av brottning dock och riktigt kul att få se Super Kidd göra Like a Virgin.