Like a Virgin
Oh Dong-gu tror att han är en tjej. Trots att han är överviktig och ganska kort hänger han sig åt att härma Madonnas sång och dans efter skolan. För att få råd med ett könsbyte bestämmer han sig för att vara med i en brottningsmatch.

Originaltitel | Cheonhajangsa Madonna |
Regissör | Lee Hae-jun, Lee Hae-yeong |
Manus | Lee Hae-jun, Lee Hae-yeong |
Genre | 2000-tal, Komedi |
Skådespelare | Baek Yun-shik, Oh Yun-hong, Lee Jae-gu, Ryu Deok-hwan, Kim Kyeong-ik, Kim Yun-seok, Lee Sang-a, Lee Un, Park Yeong-seo |
Jag tycker att jag borde gilla den här filmen, den är rätt så jämn, välspelad, snyggt gjord, och det är en del roliga karaktärer och dialoger, även om de aldrig blir särskilt komplexa. Jag tror att det är Oh Dong-gu. Jag kan inte sympatisera med gnälliga karaktärer, och Oh Dong-gu är sannerligen en riktig fjolla (vilket inte har något med sexuell läggning att göra, utan med karaktär). Hade det varit en mer renodlad komedi istället för ett drama med komiska inslag hade jag kanske tyckt mer om filmen, Oh Dong-gu är just en sådan karaktär som jag skulle finna helt dråplig i en mer lättsam kontext. (5/10)
filmen tar med glimten i ögat upp känsliga ämnen och komplicerade relationer mellan människor.
Besviken då detta var mer av ett drama än en komedi. Ganska intressant form av brottning dock och riktigt kul att få se Super Kidd göra Like a Virgin.