billiga elavtal

billiga elavtal

22 Bullets

Charly Matteï har pensionerat sig från sin tidigare kriminella karriär. De senaste tre åren har han levt ett lugnt liv tillsammans med sitt barn och hans fru. Men historien får en plötslig vändning när han en vintermorgon blir nedskjuten med 22 skott och lämnas för att dö i ett parkeringshus.

Originaltitel L'immortel
Regissör Richard Berry
Manus Richard Berry, Eric Assous, Alexandre de la Patelliere, Matthieu Delaporte
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Jean Reno, Kad Merad, Jean-Pierre Darroussin, Marina Fois, Joey Starr, Richard Berry, Venantino Venantini, Claude Gensac, Joséphine Berry, Max Baissette de Malglaive, Catherine Samie, Moussa Maaskri, Lucie Phan, Fani Kolarova, Jessica Forde, Zohra Benali

fridenpaden
2020-12-20
Jag är så trött på alla dåliga skitfilmer.
Gordyal
2019-07-26
Maffiafilmer är verkligen inte min grej, däremot kan jag roas av brutal action med hårdkokta repliker. Så ömsom vin, ömsom vatten. Marina Foïs gör ett bra jobb, kan tilläggas. (9-/15)
picklessmulan
2017-02-23
Riktigt bra Fransk action. Kan inte hålla med om att den var rörig. Spännande rakt igenom. Mycket bra!!
Tatty
2016-02-03
Riktigt bra och spännande film. Älskar Jean Reno i filmen!! Han är så jävla grym i filmen. Ända bra från början till slutet!!
Djason
2015-12-28
Fransmännen kan sin action och Jean Reno är allt som oftast sevärd. Till sin nackdel är väl filmen en aning rörig.
Bloodcolored
2015-12-23
Det var rörigt och ganska förutsägbart men ändå spännande bitvis. Svag 3a.
Korben_Dallas
2015-11-18
Jag tyckte filmen var skit rörig och satt som en 12 åring och terroriserade min mor med frågor om handligen. De är inte bra, sen är ett stort problem med att den inte riktigt vet om den vill vara ett drama om familjer eller än ultra vålds action så de tar lite av varje och därför lämnas man besviken på båda aspekter. Men den var ack ändå lite rolig.
pufred
2015-04-22
Ganska dussinartad hämnd/gangster-rulle. Hyfsat välspelad och lite drama. 2+
Raimo_1985
2015-04-08
Skitfilm mest inriktat på ultravåld, femtielva mord och grisigheter. Känner mig helt urblåst i hjärnan på ett negativt sätt när eftertexterna kommer.
2015-01-09
I en genre som sällan erbjuder något nytt så känner jag mig extra förlåtande då filmen är fransk, det talas franska och Jean Reno har huvudrollen. Våldet i filmen är förvånande visuellt grafiskt under några stunder vilket känns sådär. Till slut kan man sammanfatta detta i form av att jag inte har några problem att se filmen från start till slut men samtidigt inte får något minnesvärt till film heller. 3-