Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Little Children


Nyinflyttade hemmafrun Sarah drömmer om en förändring i sitt liv och har inte mycket gemensamt med de andra småbarnsmammorna som spenderar sina dagar skvallrandes i lekparken. När Sarah träffar hemmapappan Brad i parken är det början på en förbjuden kärleksaffär. Två vilsna själar som söker något eller någon ser plötsligt nya möjligheter med sina liv. Filmen tar oss med på en känslomässigt avslöjande resa som är såväl mörk som fylld av humor. Den utforskar vad som döljer sig under ytan i en utåt sett sömnig och harmonisk amerikansk villaförort.


Originaltitel Little Children
Regissör Todd Field
Manus Todd Field, Tom Perrotta
Genre Drama, Kriminalare, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Kate Winslet, Patrick Wilson, Sadie Goldstein, Ty Simpkins, Jennifer Connelly, Jackie Earle Haley, Phyllis Somerville, Gregg Edelman, Noah Emmerich, Raymond J Barry, Sarah Buxton, Trini Alvarado, Jane Adams (II)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3671
Filmnummer 45016

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av Maskinisten
I den hemmafrutäta villaförorten röner det en viss uppståndelse bland mammorna i lekparken när en pappa en dag kommer dit med sin son. Att pappan, som heter Brad Adamson (Patrick Wilson), både ...   Läs mer »

Kommentarer


YouAreNrIchi
2019-01-17
klockren film! Det absolut största problemet är att berättarrösten är HELT onödig och bara irriterande, han berättar bara exakt vad som händer i filmen, vad är grejen? Annars älskade jag filmen, den väver ihop flera olika människors liv så fint.
Rai
2018-12-19
Funkar att se på....
Jamesa
2018-09-03
Bra film, uppskattade att se den. Välspelad. Dock lite vilseledande titel?
abnormal
2017-02-24
Mycket välskriven och välspelad film som rekommenderas starkt.
Stygga-Vargen
2016-09-18
Mästerverk! Balansen mellan allvar och humor är perfekt och skådespelarna gör ett enastående jobb!
Spunks
2016-01-10
Wooow, vilken film. Är förvånad över att se så många negativa kommentarer. Jag satt i alla fall som i en bubbla när jag såg denna film och drogs med i alla karaktärers känslor. Jag skrattade och blev berörd om vart annat. Filmen bekräftar att vi bara är alla sköra små barn som försöker passa in i världen, spela spelet, men som inte har någon aning om hur man gör.
LuxLisbon2
2015-02-11
Usch. Tung som fan.
cruze
2015-01-19
Boooring!
Nena2000
2013-09-25
Den kunde varit en riktigt bra film, men för många lösa trådar som irrade runt och alldeles för lång tid att nå fram till ett slut...
hadiraja
2013-09-21
den tråkigaste filmen jag sett. den saknar karaktär.och när filmen är slut är vi på ruta ett igen. ingenting händer.
Visa äldre kommentarer »