Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Little Nicky


Långt ner i underjorden tillbringar den blyge och tafatte Nicky dagarna på sitt rum med att lyssna på sitt favoritheavymetalband, medan hans två äldre bröder, Adrian och Cassius, planerar hur de ska driva helvetet när deras far en dag abdikerar. När fadern bestämmer sig för att styra helvetet i 10 000 år till tar sig de båda äldre bröderna upp till jordens yta och börjar iscensätta en djävulsk plan.


Originaltitel Little Nicky
Regissör Steven Brill
Manus Tim Herlihy, Adam Sandler, Steven Brill
Genre Komedi, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Harvey Keitel, Adam Sandler, Rhys Ifans, Patricia Arquette, Reese Witherspoon, Rodney Dangerfield, Jon Lovitz, Dana Carvey, Kevin Nealon, Tommy 'Tiny' Lister, Laura Harring, Allen Covert, Quentin Tarantino, Rob Schneider, Clint Howard, John Witherspoon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 8598
Filmnummer 1587

Recensioner

Skapad 2019-11-02 av JoeZ
Om man tänker lite närmare på sådana är filmer så är dem ganska roliga eller i alla fall vissa som sker i filmen. Folk kan snubbla eller vara allmänt dumma, precis som Chaplin en gång i tiden...   Läs mer »

Skapad 2019-11-02 av elinh
Vulgär? Ja. Sanslöst smaklös? Ja. Rolig? Ja. Handling? Tja, pappa Djävulen tycker inte att någon av hans 3 söner är mogna att ta över ansvaret. Nickys storbrorsor surnar till och bestämmer s...   Läs mer »

Kommentarer


dudson
2022-08-28
You love acting. I love pissing!! haahaa"). Hunden rockar!! Även fast jag såg denna på bio när det begav sig så hade jag nada minne av Little-Nicky. Så det var verkligen en god ide att för en väl väntad omtitt. Satans rolig komedi utan något pk-filter eller hämningar. Visst så brukar Sandler göra mig irriterad & sömning med sitt frånvarande agerande. Filmen hjälps upp av dom andra skådespelarna som faktiskt gör Little-Nicky otroligt sevärd isssh en regnig söndag. Härligt även med en retro återblick till den tidens (inne) musik. + även till Keitel som mot slutet endast har en mun och 2-händer kvar stackarn hiihiii)
Rai
2018-02-24
Usel, vidrig och vidriga Adam Sandler!!!!
deswhip
2016-08-28
Kan inte låta bli att gilla såna här "antipräktiga" filmer.
Tatty
2016-08-05
Okej, rolig och knäpp film.
celec
2015-03-04
inte bra alls men vissa scener var lite småroliga. adam sandler är verkligen kass här han är värd en etta men övriga skådisar är rätt ok
Krille80
2014-11-23
Vid tiden för denna filmens ankomst så gillade jag faktiskt Adam Sandler och köpte VHS:en direkt. En film jag såg en gång men aldrig igen. 1+
vonadel
2014-10-06
Var tvungen att se om den då det är en favvo-film till en kompis som ofta refererar till den. Hade dock förträngt att Sandler hade sin nu ökända "Sandler-röst" i denna. Uppskattar den inte alls lika mycket som min kompis, men den har sina poänger. Klart bäst är scenen i början med Jon Lovitz. Det lyfter upp den till en trea. Märks att skaparna är väldigt fascinerade av den då "nya" CGI-tekniken då det används mycket. Funkade nog då, men ser lite halvtaskigt ut idag. 5/10
LTT86
2014-08-23
Det var bara en person som lyckades få mig att le, Rodney Dangerfield. Som var med vad? Tre minuter av filmen? Förutom honom så var filmen irriterande! Adam Sandler var irriterande! Allting var irriterande!
Chris90
2014-08-19
När jag var liten tyckte jag den här var jätterolig, inte så mkt nu..
malin93
2014-07-19
Tänkte sätta en tvåa pga Ozzy Osbourne men jag stör mig så otroligt mycket på Adam Sandler så det fick bli en etta. Log några gånger men annars var den verkligen inte rolig.
Visa äldre kommentarer »