Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.7
av 5

Livet é python


Monty Python-gängets första långfilm, som egentligen är en samling sketcher, bland annat Skogshuggarsången, Den döda papegojan, och Den ungersk-engelska ordboken.


Originaltitel And Now For Something Completely Different
Alternativ titel Monty Python's And Now for Something Completely Different
Regissör Terry Gilliam, Ian McNaughton
Manus Eric Idle, Michael Palin, Terry Jones, Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam
Genre Komedi, 70-tal
Skådespelare John Cleese, Terry Jones, Eric Idle, Terry Gilliam, Michael Palin, Graham Chapman, Connie Booth, Carol Cleveland
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4948
Filmnummer 7175

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-11-11
Klockrent! Papegojan är bland det bästa Monty Python gjort!
martineden
2016-04-24
[rek. 3] Jag måste ju inleda med att jag är ett stort Python-fan som älskar både tv-serien och långfilmerna. I denna film har några av de bästa, men långt i från alla!, sketcherna samlats och spelats in på nytt för långfilms-formatet. Det är väldigt lyckat, även om jag ofta föredrar versionerna från tv-serien. En av sakerna jag älskar med Python är hur de olika sketcherna länkas till varandra och hur en enhet bildas trots att det inte egentligen finns någon. Jag känner mig frestad att ge denna full pott, men avvaktar och ger den tills vidare en mycket stark fyra. Mycket bra!!! 4+
Halofreak92swe
2016-02-07
Wow haha vilken röra! Vissa sketcher är är awesome medan andra är lite mer "meh..". Gillar monty python väldigt mycket dock, ska bli jätteintressant att se John Cleese live i Örebro i vår! :D
AlbinWesley
2015-06-29
Vissa sketcher är femmor, andra är tvåor. En del är jag bekant med sen tidigare, andra inte. Men jag tycker om inramningen, och det är förstås mycket roligt. Men sketch på sketch på sketch är inte optimalt för långfilmsformatet.
uncle_funk
2015-02-06
Blev mestadels besviken, men sketcher som "Self-defense class" och "twit of the year" är helt klart lysande...
Kulturgam
2014-10-16
Python är bäst när man slipper pålagda skratt. De omgjorda sketcherna är också raffinerade och slipade på. Skum översättning till svenska på titeln dock.
Werim
2014-05-02
Är ju inte riktigt en film utan snarare flera sketcher ihopklippta till en film. Vissa scener är riktigt roliga, men samtidigt är flera riktigt tråkiga också. Som helhet blir det inte så bra.
Ful_fisk
2013-10-28
Stundtals givetvis fantastiskt rolig, men i grund och botten är det ju mest bara en samling repriser. Snyggt sammansatt dock, även ifall alla sketcher inte är av samma kvalitet.
gnoink
2012-12-09
Man kan säga att det är en ”best of Monty Python”. Ett gäng av de bästa sketcherna som spelats in på nytt med bättre kamera. Jag är besviken och det beror på sketcherna inte spelas med samma energi och glimt i ögat som i originalserien. Eller också är jag bara nostalgisk och vill ha det som det alltid har varit.
Xenox
2012-08-25
Någon enstaka scen är okej, men som film är den inte alls rolig.
Visa äldre kommentarer »