billiga elavtal

billiga elavtal
2.4

Livet går vidare

Birdee är en firad skönhetsdrottning som lämnat småstaden, gift sig med sin stilige pojkvän och fått en vacker och intelligent dotter. Men när hennes man i en talkshow inför miljoner tittare erkänner att han har ett förhållande med Birdees bästa väninna, ser sig Birdee ingen annan råd än att återvända till småstaden. Ett återseende som är långt ifrån smärtfritt, men som visar henne att det finns hopp om livet trots allt.

Originaltitel Hope Floats
Regissör Forest Whitaker
Manus Steven Rogers
Genre Drama, Romantik, 90-tal
Skådespelare Sandra Bullock, Harry Connick Jr, Gena Rowlands, Mae Whitman, Michael Paré, Cameron Finley, Connie Ray, Christina Stojanovich, Alissa Alban, Dee Hennigan, Kathy Najimy, Rosanna Arquette, Rachel Snow, Sydney Berry, James N Harrell, Norman Bennett

Ful_fisk
2024-10-29
Stillsamt Hollywood-drama med hemvändartema. Kul att Forest Whitaker regisserat. Men en rätt blek film. Förutsägbar och rätt endimensionell. Bra skådisar men i övrigt en axelryckning.
2021-10-14
Rätt stillsam film, men helt okej...
okidoki
2018-07-27
Musiken var bra.
Albion
2014-06-22
Omtitt efter ca 10 år. Ingeting nytt har hänt här förstås. Fortsatt en hygglig film men med sina framför allt klämkäcka skönhetsfläckar. Överraskande att hitta Gena Rowlands i denna film. Nja, betyget kvarstår nog vid en halvtråkig 2;a
Chris90
2013-11-13
Tråkig!
jonbo
2012-12-01
Ja, livet går väl vidare, även efter en skitfilm som denna.
mikaelfalt
2012-11-09
Hej mellanstadiedisco.
LuxLisbon2
2011-12-10
Fin Texas familjesnyftare.
sawa
2010-07-11
OK film, duger gott som tidsfördriv.
metfrost
2010-05-22
Åh, det här är en stark trea, på gränsen till fyra!!! Gillar den här filmen mycket! Jag tycker Sandra Bullock är riktigt bra!!! :)