Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Livid


Det är Lucys första dag som praktikant inom hemtjänsten. Lucy får reda på (av misstag) att Mrs Jessel, som hon besöker, har en gömd skatt någonstans i sitt hus. Lucy och hennes vänner Ben och William söker igenom huset i hopp om att hitta den, Deras jakt efter skatten leder till en rad övernaturliga händelser som kommer att förändra Lucy för alltid.


Originaltitel Livide
Regissör Alexandre Bustillo, Julien Maury
Manus Alexandre Bustillo, Julien Maury
Genre Skräck, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Chloé Coulloud, Béatrice Dalle, Catherine Jacob, Félix Moati, Marie-Claude Pietragalla, Jérémy Kapone, Chloé Marcq, Loïc Berthezene, Serge Cabon, Joël Cudennec, Sabine Londault
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 257
Filmnummer 93479

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


silvertrain
2018-11-21
Rätt bra rysare. Var läskig, spännande och obehagligt. Köpte denna samtidigt som Inside och jag tillhör de som tycker att denna var något bättre. Fast det är inte så stor skillnad. Denna var inte riktigt lika brutal utan mer krypande.
Dele
2016-11-18
De sista 25 minuterna kommer jag på mig själv flera gånger med att sitta och tänka på något helt annat. Det börjar hyfsat ok. vad gäller karaktärer, story och atmosfär men blir till slut i sin vilja att utmärka sig bara mer och mer osammanhängande och konstlat spektakulärt. Ett ovanligt stort fall, t.o.m. inom genren.
Bullen84a
2015-12-24
Helt okej. sevärd film.
Lenkan
2015-04-22
Om det inte vore för att slutet var lite over the top så skulle betyget ha räckt till en fyra. Nu får den en stark trea. Originellt och vackert, oväntade svängar och en hel del otäckt.

2015-04-16
Efter ett återseende höjer jag mitt betyg till åtminstone godkänt. Men långt ifrån Inside. 4/10
Engravadlax
2013-12-19
Mjae.
Bumbi78
2013-11-26
Snygg som få och en atmosfär som heter duga, men ju längre berättelsen tar oss ju mer osammanhängande blir det. Har inget emot inslag av surrealism i skräckisar, men här förstörde den allt som hade byggts upp. Verkligen synd då möjligheterna kring det rejält otäcka huset kunde blivit riktigt bra.
RichardEk
2013-06-29
Melankolisk skräck, stark i att skapa stämning men sämre på att förmedla en berättelse. Eller det är kanske snarare så att man rör sig inom ett berättelseramverk vi har hört och sett så många gånger redan. Vad som sticker ut mest är socialrealismen och andra små detaljer vi inte ser i Hollywoodproduktioner längre - som en rökande kvinnlig huvudperson.
Terran
2013-05-02
En oslipad diamant. En hafsig och slafsig film som skulle behövt någon som kom och städade upp lite. En trea.
ledsenpirat
2013-02-24
Väldigt ojämn film! Bra musik och en väldigt otäck och spänningsskapande introscen. Fin uppbyggnad av historien, jättesöt huvudrollsinnehaverska, men sen faller allt samman till en katt och råttalek i mörker med väldigt märklig och fjuttig utgång. Tycker det verkar som det var rätt så ovana regissörer som gjort filmen. De prövar många olika grepp och tekniker, men verkar inte veta vad de vill säga med allt. Började med stor potential men föll snabbt ner till en ytterst svag trea. Knappt sevärd. I så fall mest för att det är en annorlunda tolkning av en känd genre.
Visa äldre kommentarer »