Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Livsfarligt uppdrag


Joe Bomposa är ledaren i ett världstäckande nät av brottslighet. För att kunna sätta dit honom får polisen Charlie Congers ett ytterst viktigt uppdrag av FBI - att hitta Joe Bomposas vackra älskarinna, som befinner sig i Schweiz, hårt bevakad av Bomposas män. Samtidigt lejer Bomposa en av de bästa lönnmördarna för att göra sig av med henne och polisen...


Originaltitel Love And Bullets
Regissör Stuart Rosenberg
Manus John Melson, Wendell Mayes
Genre Drama, Kriminalare, 70-tal
Skådespelare Henry Silva, Charles Bronson, Jill Ireland, Rod Steiger, Strother Martin, Bradford Dillman, Michael V Gazzo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 105
Filmnummer 10261

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Sheepy
2023-07-06
Love And Bullets bjuder oss på en ovanligt lågoktanig och trött Charles Bronson. Handlingen är relativt händelselös och har få överraskningar. Kemin mellan Charles Bronson och Jill Ireland är obefintlig. Deras senare romans kommer från ingenstans och är inte trovärdig alls. Filmen kantas av ologiskt agerande (varför tar inte Charlie ett vapen från sin motståndare i stället för att tillverka ett rör som han skjuter spikar igenom?). Det finns emellertid två aspekter som förhöjer upplevelsen en aning. Dels utspelas mycket av handlingen i Schweiz och vi får därmed en hel del vackra snölandskap. Slutet är även minnesvärt och mycket tillfredsställande.
Zebulonm
2021-08-25
För seg nästan rakt igenom.
fridenpaden
2016-07-04
Boring actionrulle där alla bilar säger ka-boom!
Krille80
2015-01-11
Första halvan känns seg och tempofattig med berättande och regiarbete som drar mig ur berättelsen. Andra halvan innebar spänning, högt temo, underbara miljöer med ett härligt vinterlandskap och Charles Bronson som levererar. Kemin mellan Bronosn och Ireland är som vanligt bra. Man får lite av en Bondkänsla över filmens andra halva. Bronsons karaktär "Charles" uppvisar kreativitet i sina metoder att göra sig av med filmens bad guys. Minnesvärd är Rod Stieger som stammande maffiaboss. 3-
Gordyal
2014-06-02
Manus med luckor och logiska vurpor sänker inte nödvändigtvis en film om den har andra kvalitéer. Men här har vi en ointressant standardintrig i snigeltempo med en hemsk Jill Ireland (eller åtminstone hennes karaktär). Trött, fantasilöst, händelsefattigt och intetsägande. (3+/15)
Elmore
2013-01-31
Bronson är ju en av dom gamla favoriterna. Den här filmen är dock helt enkelt inte en av dom starkaste. Allmänt trista insatser och en story som kanske var acceptabel på sjuttiotalet men inte alls åldrats med värdighet.
kanemura
2010-06-25
Steiger är kul, Silva ser tuff ut och Bronson är stentrist. Mesigt våld och alldeles för mycket "Bond" över handlingen. Riktigt dåligt.

2010-06-07
Helt okej Bronson rulle, kanske inte en av de bästa men klart underhållande. 3a.
FabianBom
2009-04-19
bra action/thriller med Bronson och hans fru Ireland
jimmyringo
2008-08-08
Helt okej Bronson rulle. Lite seg och tempofatting emellanåt, men ändå godtagbar. Steiger är kul som den stammande och löjliga maffiabossen. Svag trea i betyg.
Visa äldre kommentarer »