Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Livsverket


George Monroe är en arkitekt, vars dröm alltid varit att bygga sitt eget hem, en fristad belägen på en klippa precis invid havets kant. Men det är en dröm han tvingats ge avkall på gång efter gång, men under tiden har han blivit mer och mer tilltufsad, och till slut funnit sig utarbetad, skild och fjärmad inte bara från sin familj och sina vänner, utan också från sig själv. Nu befinner han sig på absoluta botten och ser inte längre någon utväg  utom att satsa allt för att vinna åtminstone lite.


Originaltitel Life as a House
Regissör Irwin Winkler
Manus Mark Andrus
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Kristin Scott Thomas, Scott Bakula, Kevin Kline, Mary Steenburgen, Jamey Sheridan, Jena Malone, Hayden Christensen, Sam Robards, Ian Somerhalder, Mike Weinberg, Scotty Leavenworth
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1519
Filmnummer 4835

Recensioner

Skapad 2019-09-20 av Loomis
Regisörren Irwin Winkler har tidigare gjort bl.a. ”Nätet” med Sandra Bullock som inte blev någon speciellt lyckad film. Nu ger han sig istället på en annan genre, nämligen drama. En riktig sny...   Läs mer »

Skapad 2019-09-20 av lampan
Inget ont händer utan att det för något gott med sig. Irwin Winklers (regissör och tillsammans med Rob Cowan producent till denna film) film \"Life as a house\" handlar om pappan George (spelad ...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2018-03-19
Ja, då!!
Barneyk
2017-09-13
Jag tycker att ungdomarna är otroligt dåligt skrivna karaktärer och blir smått förbannad på mycket. Men på något sätt funkar det, det är ganska underhållande och småintressant och luffar på liksom på ett trevligt sätt. Skådisarna hjälper mycket. Det räcker inte till en trea men en ganska stark och trevlig tvåa ändå.
Stygga-Vargen
2016-10-27
Mästerverk! En av de bästa filmerna som gjordes under 00-talet! Filmen är både gripande och lite rolig och skådespelarna gör väldigt bra ifrån sig.
Harford
2015-02-19
Lysande skådespelare helt igenom. Mycket skickligt gjord, tänkvärd och spännande från början till slut. Ganska rolig på sina ställen också.
Krille80
2014-11-09
En totalt deprimerande feelgoodfilm av det mest såsiga melodramatiska slaget man kan tänka sig. Hollywooddramaturgi när den är som allra värst. Faktum är att det enda som gör filmen sevärd är mästerfotografen Vilmos Zsigmonds underbara foto samt ett halvokej soundtrack. 1+
92axha10
2014-05-31
Rätt trevlig feel-good film i det stora hela. Fattade inte meningen med alla sexuella inslag som bara kändes meningslöst. Sen är filmen på tok för lång, 30 min skulle kunna tas bort och ge samma resultat.
Gigi1943
2014-05-19
Herr Kline är suverän och jag har ju alltid gillat Kristin Scott Th och Steenburgen så den här filmen har alla förutsättningar att vara njutbar. Lite tråkig till en börgan men sen tog den sig och slutade superbra (gillar såna slut ...).
Starlette
2014-02-02
Lite för smörig dock.
Ve72
2013-01-01
Riktigt bra film med grymt bra skådespelare. Hayden Christensen som jag aldrig tidigare sett, spelar en inte helt lätt roll men gör det briljant! och Kevin Kline säger jag bara... Love him!!! Fantastisk skådis som man ser alltför sällan!
Jonas77
2012-03-23
Sevärd film m Kevin Kline.
Visa äldre kommentarer »