Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Loaded


En ung, förmögen kille, har fest och uteliv som huvudintresse. Hans liv blir en okontrollerad värld av droger, sex och våld.


Originaltitel Loaded
Regissör Alan Pao
Manus Kyle Kramer, Corey Large, S A Lucerne, Alan Pao
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Jesse Metcalfe, Corey Large, Monica Keena, Nathalie Kelley, Chace Crawford, Johnny Messner, Jimmy Jean-Louis, Vinnie Jones, Kurupt, Lochlyn Munro, Nicole Eggert, Noel Gugliemi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 76
Filmnummer 59644

Recensioner

Skapad 2008-05-20 av Mat1az
Om man redan efter att ha sett introt av en film vet att det är en hög av överproducerat Hollywood-dynga, då är det inte bra. Då är det absolut så långt ifrån bra det bara kan vara. Nu är d...   Läs mer »

Kommentarer


Filmfluktaren
2022-09-03
Såg att det var en hel del kända skådisar i filmen, så den tankade jag ner, kan ju vara något att förbruka en kväll på,,, Vilken dynga till film, men såg hela. Eftersom jag spar på filmerna, så hamnade denna rulle på en arkivdisk längst ner i en kartong,
jonbo
2020-06-14
Ganska omgående inser jag att jag inte bryr mig ett dugg om huvudkaraktären, och då inte filmen.
espresso.life
2008-11-02
Osammanhängande, karaktärerna börjar man hata efter 10 min för de är så otroligt naiva. Fattar inte syftet med denna filmen alls, kan vara anti drog propaganda kanske.. Ända bra var slutet, inte för det faktiskt var bra utan bara för det äntligen var slut..
stekarn
2008-10-27
det här är kort och gott URUSELT!
Mat1az
2008-05-19
Typiskt jävla Hollywood-Trash med ett manus skapat enligt mallen för dessa skit filmer. Bara introt skriker det överproducerat skit om och slutet är det sämsta jag sett på länge. Den lyckas faktiskt ha några underhållande partier, men tro fan inte den blir mycket bättre för det. Det är pinsamt, pinsamt dåligt.
M3MPHIS
2008-04-06
snygga skådisar iaf :)
pierreee
2008-03-24
en av världens sämsta filmer.. asså killen med porschen fyfan vad pinsam han är. Så otroligt dålig film, dom har mixat in en hel del dåliga skåpdisar från dåliga såpor med ett skitmanus och en skitregissör.
plopp!
2008-03-16
ett dåligt försök till en scared-straight-rulle...