2.5

Lögnens pris

Helena och Sven Zellberg lever tillsammans med sin dotter Alice. Sven är egen företagare och Helena arbetar på ett bokförlag. I hemlighet har Helena ett förhållande med en annan man, Miko. Ett förhållande hon nu bestämt sig för att avsluta. Men Miko vill något annat. När han oväntat dyker upp hemma hos Helena får deras möte ett förödande slut. Bara Helena kan efteråt berätta vad som hänt. Men hon vågar inte - av rädsla att förlora sin familj. Lögnens pris blir mycket högt, både för Helena och hennes familj.

Originaltitel Lögnens pris
Regissör Molly Hartleb
Manus Ulf Ryberg
Genre Drama, Thriller, Mini-serie, 2000-tal
Skådespelare Anna Björk, Morgan Alling, Amanda Sjöman, Magnus Skogsberg, David Dencik, Johannes Alfvén, Jennie Silfverhjelm, Tomas Laustiola, Felix Engström, Claudia Galli
Filmnummer 51941

elkongo
2007-07-09
Det var ju helt sjukt hur att allt gick ihop. Den var OK!
jimmyringo
2007-06-22
Jag väntade mig inget särskilt innan jag såg denna mini-serie. Fast nu när jag har sett den så måste jag säga att den var ganska spännande och intressant. Skådespeleriet var trovärdigt och intrigen engagerande även fast den gav en känsla av déja vú.
Christie
2007-04-30
Jag skummade igenom kanaler, så fastnade jag direkt på svt där den här filmen gick. Den verkligen fångade en! den verkar bra, men eftersom jag inte sett hela så kan jag inte betygsätta den.. men skulle definitivt kunna få en fyra!
noten
2007-04-10
Helt okej för att vara svensk. haha
rovbin84
2007-04-10
tycker den va ganska bra faktiskt. 3,5
Debaser
2007-04-09
"Men Miko vill något annat" Låter som att han försökte våldta henne, vilket ju inte var fallet, va. Skit, hursomhelst.
Enaselin
2007-04-09
Jag tyckte inte om den, såg ni dotterns raseriutbrott XD
Mikrooben
2007-04-08
Tråkig dramtik som är förutsägbart från början till slut.
Bijan
2007-04-08
Hur tråkigt som helst, och dialogerna var hemska, och dottern spelade dåligt och passade dåligt och överhuvudtaget fanns det väldigt mycket att störa sig på.
GurraB
2007-04-08
filminfot förskönar filmen, vilket inte är så vanligt. en otroligt tråkig och vanlig miniserie med överkvalificerade skådespelare, därmed en väldigt stark etta.