Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Löjliga familjen


En specerihandlare köper en apelsinfarm på postorder med pengar han ärvt efter att en släkting dött och tar sin familj och åker västerut.


Originaltitel It's a Gift
Regissör Norman Z McLeod
Manus Jack Cunningham
Genre 30-tal, Komedi
Skådespelare W C Fields, Kathleen Howard, Jean Rouverol, Julian Madison, Tommy Bupp, Baby LeRoy, Tammany Young, Morgan Wallace
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 70
Filmnummer 24743

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Tonti
2021-11-23
Kanske sävlig i överkant, men snygga sets och rolig WC.
Ful_fisk
2014-01-07
Haha, så jävla osympatisk film, men på så skönt sätt! W.C. Fields spelar hunsad familjeman som ska dra med hela familjen till Kalifornien för vad han tror kommer bli ett lyxliv. De flesta i filmen är otrevliga, inklusive Fields själv, men man gillar honom ändå. Massor av slapstick, fast på rätt sätt. Tillbakalutat och elegant, inte hurtigt eller enerverande. Snubben som ska köpa kumquats har blivit djupt rotad i mitt minne. Filmen är kanske inte så helgjuten, men sedan jag såg den för drygt fem år sedan så har jag velat se om den. Jag gillar den, härlig 30-tals-komedi och en av den tidiga ljudfilmens mer minnesvärda, kanske eftersom den är så oborstad och skoningslös. Som en amerikansk Vi hade iallafall tur med vädret, fast bättre. Många bra citat också: "You're drunk!" "And you're crazy. But I'll be sober tomorrow and you'll be crazy for the rest of your life."
TobiasRydén
2011-06-17
En mycket svag trea. För många utdragna gags som inte är särskilt roliga i första taget, men Fields har en viss naturalistisk utstrålning som gillas. Och att ett litet barn sitter ensam och leker på en sorts terass med en syl lättillgänglig är roligt.
#54
2009-07-14
Enerverande och tråkig på en och samma gång.
origC-J
2006-08-06
Men det är ju så synd om stackars W.C.!
fridenpaden
2006-05-22
Hade hoppats på den här. Frugan säger i en scen: Wake up and go to sleep. Där slog man huvudet på spiken: sömnmedel!