London Boulevard

Kåkfararen Mitchell har nyligen blivit utsläppt när han möter och förälskar sig i den blyga skådespelerskan Charlotte, vilket leder till att han hamnar i konflikt med en hänsynslös gangster.

Originaltitel London Boulevard
Regissör William Monahan
Manus William Monahan
Genre Drama, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Colin Farrell, Keira Knightley, David Thewlis, Anna Friel, Ben Chaplin, Ray Winstone, Eddie Marsan, Sanjeev Bhaskar, Stephen Graham, Ophelia Lovibond, Jamie Campbell Bower, Velibor Topic, Lee Boardman, Alan Williams, Jonathan Cullen, Jamie Blackley

92axha10
2016-05-09
Gillade att den höll sig borta från fallgropar och försöker vara originell. Fungerade hyfsat i min åsikt
grytbit
2016-03-16
Kunde blivit en 3a - men vad *** är det för ***** slut?! Annars rätt bra, go musik och välspelade karaktärer.
Scrapop
2015-12-25
Filmen börjar intressant och skådespelarinsatserna är stabila, speciellt från Farrells sida, men efter ett tag tycker jag att det blir lite rörigt och osammanhängande.

2015-04-21
Bra faktiskt. Pendlade mellan stark trea o svag fyra - svårt vad man skulle sätta men det fick bli en fyra till slut. Bra musik och sköna miljöer och bra skådisar. Anna Friel är ju ganska så fantastisk! Lite frågetecken ibland - men vafan....
Howler19
2015-03-03
Fläckar av briljans hamnar i bakgrunden i den här osammanhängande röran.
petson81
2015-02-03
Riktigt seg film som saknar allt som en sån här icke tempo film behöver för att hålla sig över ytan
Ve72
2015-01-26
Som vanligt gör ju Colin Farell en utmärkt rollprestation men detta dras tyvärr lite av Knightley som jag har otroligt svårt för. Finns så mycket jag gillar med filmen; härligt brittisk, skön musik och den svarta humorn som bla Thewlis utstrålar. När jag såg filmen insåg jag efter en stund att jag redan hade sett den för inte så värst länge sedan, utan att komma ihåg den. Detta gör ju att jag tyvärr inte kan ge den mer än en 3:a.
2015-01-09
Här får man en historia och karaktärer som påminner om den magnifika Layer Cake med Daniel Craig i huvudrollen. Tyvärr gör historien dock inte mer än påminner då man i sin helhet här får nöja sig med medelmåttighet. Hade det inte varit för insaterna hos skådespelarna i form av Colin Farrell, Keira Knightley och David Thewlis så hade filmen varit väldigt lättglömd. Nu fungerar dock filmen och scener med just dessa skådespelarna blir riktigt sevärda.
Elvis_83
2014-06-22
Så skönt brittisk och grymt soundtrack.
Berniey
2013-01-22
Funkar hyfsat men helhetsintrycket är splittrat! Colin Farell är utmärkt!