1.9
1.9
Lone Hero
En skådespelare i en vilda västern-show måste spela en västernhjälte, när ett motorcykelgäng härjar i en liten stad i Montana.

Originaltitel | Lone Hero |
Regissör | Ken Sanzel |
Manus | Ken Sanzel |
Genre | Äventyr, Action, Drama, 2000-tal |
Skådespelare | Sean Patrick Flanery, Robert Forster, Lou Diamond Phillips, Tanya Allen, Cameron Bright, Haig Sutherland, Ben Cardinal, Alonso Oyarzun, Ty Olsson, Garry Chalk |
Hyffsad b film som verkligen är b, men bra skådisar räddar denna till en klart godkänd film. Stör mig dock på att Sean Patrick Flanery spelar så coolt i filmen, verkar som att den situationen han har hamnat i är vardagsmat för honom.
Är underhållande på många plan men kliver inte upp och utmanar de mer kända action filmerna. Går helt klart att se som sagt.
Definitionen på en B-film. Märkligt underhållande dock.
Typisk B-action om dummingar i en liten stad. Detta har gjorts massor av gånger förut med varierande resultat - denna är väl hyfsad i sammanhanget
SPF!
B-Film när den är som B-igast. Har dock en viss charm, vilken gör att den lyckas klättra upp till en tvåa, dock en svag sådan...
inte så dålig...
Synd på "bra" B-skådisar att slösa sina liv på sån skit som den här filmen, men se den för all del som ett avskräckande exempel.