1.9

Lone Hero

En skådespelare i en vilda västern-show måste spela en västernhjälte, när ett motorcykelgäng härjar i en liten stad i Montana.

Originaltitel Lone Hero
Regissör Ken Sanzel
Manus Ken Sanzel
Genre Äventyr, Action, Drama, 2000-tal
Skådespelare Sean Patrick Flanery, Robert Forster, Lou Diamond Phillips, Tanya Allen, Cameron Bright, Haig Sutherland, Ben Cardinal, Alonso Oyarzun, Ty Olsson, Garry Chalk

Djason
2012-12-27
Hyffsad b film som verkligen är b, men bra skådisar räddar denna till en klart godkänd film. Stör mig dock på att Sean Patrick Flanery spelar så coolt i filmen, verkar som att den situationen han har hamnat i är vardagsmat för honom.
Maxter
2012-08-21
Är underhållande på många plan men kliver inte upp och utmanar de mer kända action filmerna. Går helt klart att se som sagt.
TinyTurtle
2012-01-17
Definitionen på en B-film. Märkligt underhållande dock.
2007-08-01
Typisk B-action om dummingar i en liten stad. Detta har gjorts massor av gånger förut med varierande resultat - denna är väl hyfsad i sammanhanget
Paksenarrion
2006-06-05
SPF!
Bozze80
2005-01-09
B-Film när den är som B-igast. Har dock en viss charm, vilken gör att den lyckas klättra upp till en tvåa, dock en svag sådan...
hablan
2004-10-28
inte så dålig...
Bear
2003-02-17
Synd på "bra" B-skådisar att slösa sina liv på sån skit som den här filmen, men se den för all del som ett avskräckande exempel.