Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Lost Girls and Love Hotels


Historien följer en amerikansk kvinna som är nära att förlora sig själv i Tokyos destruktiva nattliv. Hon lever ett farligt liv på sunkiga barer och kärlekshotell och blir förälskad i en Yakuza-medlem.


Originaltitel Lost Girls and Love Hotels
Alternativ titel I Am Not a Bird
Regissör William Olsson
Manus Catherine Hanrahan
Genre Drama, Thriller, 2020-talet
Skådespelare Alexandra Daddario, Takehiro Hira, Carice van Houten, Andrew Rothney, Misuzu Kanno, Yasunari Takeshima, Kate Easton, Haruka Imô, Yu Mizuhara, Mariko Tsutsui, Eri Ishida, Anastasia Nasu
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 27
Filmnummer 138515

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2023-02-28
Någon riktig thriller ska man inte förvänta sig. Mer av ett lågmält och sensuellt drama med otrolig stämning och lite mystik. Porträtterar en ensam västerländsk kvinna som tröttnat på sitt liv och flytt till Japan för att börja om sitt liv där. Lite överraskande får jag känslan av att det är en impulshandling och i syfte att finna ett inre lugn. Att leva ut sina drömmar och fantasier eller bara hitta en tillvaro som hon själv är drivande i, men utan att planera och ta in verkligheten. Filmen skildrar bland annat kulturella skillnader. Mycket mysbelysning och färger. Alexandra Daddario passar väldigt bra i huvudrollen med sina stora oskyldiga ögon och det är en mysig film att varva ner till. Den gränsar till att bli monoton och erotisk som 9 Songs, men klarar sig. Bra att det är en kvinnlig manusförfattare. Jag tänkte faktiskt hoppa över filmen när jag såg de låga betygen, men den var definitivt värd titten. Svag trea.
amam
2023-02-10
Stark tvåa. Alexandra Daddario gör ett okej jobb men handlingen står och stampar mycket och slutet var ju mest bara töntigt.