Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Lost in Austen


Amanda, ett stort fan av Jane Austen, lever i nutida London tillsammans med sin pojkvän Michael. En dag när hon ensam i lägenheten och läser en bok hör hon ljud ifrån badrummet och efter den dagen är hennes liv inte detsamma...


Originaltitel Lost in Austen
Alternativ titel Inside Austen
Regissör Dan Zeff
Manus Guy Andrews
Genre Drama, Romantik, Fantasy, Mini-serie, 2000-tal
Skådespelare Jemima Rooper, Alex Kingston, Hugh Bonneville, Tom Riley, Perdita Weeks, Gemma Arterton, Lindsay Duncan, Michelle Duncan, Guy Henry, Elliot Cowan, Morven Christie, Tom Mison, Christina Cole, Gugu Mbatha-Raw, Florence Hoath, Ruby Bentall
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 598
Filmnummer 58151

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Undine
2019-08-11
Är man förtjust i Jane Austen är detta en skymf. Jag såg den för att jag älskar Stolthet & Fördom men detta var bara pinsamt. Totalt historiskt inkorrekt också. Huvudpersonen knallade runt med utsläppt hår och kortklippt lugg. Om man nu är så förtjust i Jane Austen och får möjlighet till att resa i tiden, är den frisyren ett mycket, mycket underligt val. Den är som om någon som ogillar kostymdrama har gjort den som trakasserier, ungefär.
Supernaut
2018-10-23
Kanske inte för alla, men om en kan se förbi de låga produktionsvärdena är det en fin film om nördighet och att växa i sig själv.
IdaD
2014-09-07
Fy fan vilken jävla skit. Jag är ledsen över att jag föddes med ögon... Och öron.
emsir
2014-06-02
Kul i början, men sedan blir det lite långdraget och invecklat. Hade kanske passat bättre som film istället för miniserie.
Runlibr
2014-01-05
Den här serien var ljuvlig! Hoppas få se den snart igen. Hälsningar Austen-fan!
Bomkia
2014-01-04
Förtjusande liten miniserie. Britterna kan det här. 4-
EliasN
2013-05-09
Kul idé faktiskt. Intressant genomförd. :-)
ulpe01
2013-03-16
Var väldigt tveksam, men det visade sig att det här var bra. En svag fyra. Netflix tipsar om saker man inte ens visste fanns :)
Luene
2012-09-10
Riktigt mysig miniserie. Kulturkrockarna är sjukt roliga. Kostymerna är verkligen underbara. Miljöerna är jättesnygga, och det känns jättehäftigt att hoppa från dagens London till den Georgianska eran. Klart sevärd!!
regnbågsbarn
2012-06-07
Lite jobbig, men Wickham var riktigt rolig!
Visa äldre kommentarer »