1.9

Lost in Space

Professor Robinson och hans familj blir utvalda att starta en rymdkoloni för att rädda mänskligheten.

Originaltitel Lost in Space
Regissör Stephen Hopkins
Manus Akiva Goldsman
Genre Action, Kriminalare, Äventyr, Science Fiction, 90-tal
Skådespelare Gary Oldman, Heather Graham, William Hurt, Mimi Rogers, Jared Harris, Matt LeBlanc, Lacey Chabert, June Lockhart, Mark Goddard, Lennie James, Jack Johnson (II)

Makta
2017-01-05
Lacey Chabert är fin att se på och Gary Oldman är bra.. Annars är filmen hemskt dålig/tråkig.
DrJW
2015-10-27
Idéen funkade nog bättre i den originella 60-tals serien, men inte i den här. Filmen ser bra ut, men handlingen är knappt minnesvärd, underhållande eller intressant. Och wow var William Hurt´s agering helt stel i den här filmen!
eandersson
2014-12-23
Nej fy och usch vad värdelöst, dock fanns det något lite då och då som pressar den upp från 1 till 2, iallafall i nuläget. Men godkänt når den dessvärre inte till. Gary Oldman är som vanligt bra, dock var hans framtida karaktär oerhört löjlig och negativ för filmen allmänt.
2014-11-02
"Lost in space" är en ganska medelmåttig film. Det är ingen speciellt spännande film. Gary Oldman är bäst och efter honom kommer Matt LeBlanc. Resten är en ganska grå skala som man inte bryr sig speciellt om. 2+
Taandborste
2013-03-31
Den här filmen gör mig obekväm...
Björn1
2013-01-01
Dålig på ett helt fantastiskt sätt!!
Supernaut
2012-01-31
Inte ens att den utspelar sig i rymden räddar den här filmen upp till godkänd nivå. Undvik.
dudson
2011-12-17
Sliskig familje Scfi burr burr=(
Modrus
2011-11-15
Riktigt skön rulle, älskar verkligen dessa effekter med tanke på när filmen är inspelad, dagens falska skiteffekter kommer inte ens i närheten av dom. Härliga skådisar har dom lyckats få med och då inte minst min lilla älskling Lacey Chabert som är hetare än hetast, hur vacker får man egentligen lov att vara, det är så man smälter när man ser henne i denna rullen. Filmen klassar jag som halvt retro, så bra är den. Tydligen har filmen fått en otroligt massa kritik som jag anser vara helt obefogad och överdriven, och nog för att det finns en väldans massa riktigt dåliga B-filmer, men denna är verkligen inte en av dom. Jag kan verkligen rekommendera filmen, men med tanke på hur många som tycker det motsatta, så kan jag inte lova att just du tycker om den, men ge den åtminstone en ärlig chans.
cookiebee
2011-11-01
verkligen bland det sämsta jag sett, på riktigt. jag satt och vred mig i soffan och bara väntade på att den skulle ta slut. och faktiskt, så gick jag ganska mot slutet. stod inte ut.